Surfers4sea - hrvatska inicijativa za spas mora

| Lifestyle |

Windsurfing

Sigurno ste znali da je plastični otpad jedan od najvećih zagađivača mora današnjice.

Isto tako, sigurno ste mislili da vi sami ne možete puno pripomoći. Ipak, zamislite kada bi samo 10% ljudi odlučilo umjesto kupnje plastične vrećice u dućanu uzeti svoju od kuće. To je 600.000.000 vrećica manje svaki dan! Ili kada bi prestali koristiti jednokratnu plastičnu ambalažu. Upravo na toj ideji su surferi i ljubitelji prirode iz Hrvatske osnovali udrugu SURFERS4SEA.

Surfers4sea
Surfers4sea

Udruga želi motivirati pojedince da promijene svoje navike, sitnim koracima koji mogu učiniti veliku razliku. „Mi surferi živimo za more i svake godine nailazimo na sve veću količinu smeća i plastičnog otpada kako pluta u moru i taloži se po plažama. Odlučili smo da je krajnje vrijeme da se ujedinimo, damo svoj doprinos i postanemo ambasadori promjene koju želimo vidjeti“ – rekla je Marieta Miškulin iz udruge SURFERS4SEA.

Ovih dana imaju i crowdfunding kampanju na platformi Indiegogo, a za donaciju će vam se zahvaliti promotivnim materijalima i poklonima stvorenima u suradnji s ekološki osviještenim brendovima poput Cloud&Co. jewelry i MIRET – tenisica koje poštuju prirodu.

Surfers4sea & Cloud&co
Surfers4sea & Cloud&co

Podržite naše surfere klikom https://www.indiegogo.com/projects/mediterranean-sea-needs-our-help#/