Super ugodne ideje za zimski spoj

| Lifestyle |

Instagram/@vivaluxuryblog

Izlasci za vrijeme hladnijih dana često znaju biti nepoželjni.

Nitko od nas ne voli napuštati svoj topli dom kada su vani temperature blizu ili ispod ništice. Kako provesti kvalitetno vrijeme s partnerom koje će vam pomoći održati ugodno zagrijanu romantiku ?

Kada je vani toliko hladno da se pitate hoćete li se kući vratiti smrznuti, a kada ste vani jedina vam je želja ponovno se ušuškati u vaš topao krevet, ovo su ideje za druženje s partnerom u toplini zatvorenog prostora.

Pokušajte oboriti neki svjetski rekord

Ako ste ikada tražili ideju za spoj koja bi vas mogla nasmijati do suza, na internetu potražite smiješne svjetske rekorde te ih pokušajte oboriti. Pokušajte na sebe navući više od 31 majice u minuti ili zalijepiti više od 58 Post-It bilješki na vaše lice. Sigurni smo da će vas ovakva aktivnost beskrajno nasmijati i zbližiti vas s vašim partnerom.

Provedite večer na nebu od čokolade

Čokolada je lijek, afrodizijak i put do dobrog raspoloženja. Potiče lučenje hormona sreće, više nego strastveni poljubac. Večer započnite s pravljenjem šalice vruće čokolade te napravite noćni ritual prije spavanje. Svaku večer, dok ispijate svoju vruću čokoladu, si ispričajte što vam se, toga dana, desilo, a kada želite napraviti neku promjenu igrajte društvene igre ili pozovite prijatelje na zajedničko druženje uz dobar film i, naravno, čokoladu.

Skuhajte večeru

Pustite glazbu, otvorite bocu vina te se bacite na kuhanje ukusne večere. Zajedničkim snagama napravite sve od nule i na kraju uživajte u produktu zajedničkih snaga uz svijeće. Postoji li romantičniji spoj od ovoga?