Suočite se s prekidom

| Lifestyle |

Ljubav
Ljubav

Veze su različite, tako da ne postoji savršen odgovor kako prihvatiti prekid. Svaka veza završi voljnim izborom. Ili dečko ili djevojka odluči da je vrijeme za prekid. Ponekad se dogodi kompromis i zajednička odluka da je vezi vrijeme kraja. Bez obzira koliko ova velika odluka boljela, najbolje ju je prihvatiti ako će pomaknuti stvari nabolje.

Ako jednostavno ne komunicirate više međusobno, možda je tako najbolje. Možda jedna strana štiti drugu od neugodnih i bolnih detalja razloga prekida. Realno svi zaslužujemo znati neke razloge, ali ako ga nemate krenite dalje. Nemojte zivkati jedan drugoga i pokušavati stupiti u kontakte jer samo produbljujete jaz. Crtajte, putujte, usavršavajte se i radite sve samo da misli maknete od prekida. Biti će teško, ali vrijeti zbog vas i okoline!

Možda ćete jednog dana doznati razlog prekida zato što zaslužujete znati istinu. Možda se nikad više nećete čudi, te ćete se vidjeti kako hodate gradom s drugom osobom. Ono što je najbitnije je to da uzdignute glave hodate, sa smiješkom na licu i prisjećate se samo lijepih stvari koliko god teško bilo.