Stvari koje ne smijete raditi na svojoj djevojačkoj zabavi

| Lifestyle |

Instagram/@lisadanielle__

Ne postoji bolje vrijeme da se opustite i prepustite eksploziju zabave od djevojačke zabave.

S obzirom na to da popis obveza za dan vjenčanja samo raste, djevojačka zabava je savršen izgovor da se malo opustite.

No, djevojačke zabave znaju biti pomalo škakljive, ako u njih zaronite bez ikakve mentalne pripreme.

U nastavku pročitajte nekoliko stvari koje ne smijete raditi na svojoj djevojačkoj zabavi i koje morate imati na umu prije nego što se bacite na piće i možda popijete koju čašicu previše.

Nemojte planirati organizaciju zabavu nekoliko dana prije vjenčanja.

Ako The Hangover film nije bio dovoljno pretjeran pregled svih stvari koje bi mogle poći po zlu prilikom djevojačke ili momačke zabave, neka vam ova tekst bude upozorenje. Od pretjerane konzumacije alkohola i riskiranja velikog mamurluka tijekom ceremonije do predugog izležavanja na plaži i riskiranja opeklina od sunca po cijelom tijelu dok hodate ka oltaru, svašta može poći po zlu ako zabavu organizirate preblizu vjenčanja.

Nemojte previše provjeravati svog budućeg supružnika

Ne kažemo da biste trebali ugasiti svoj telefon i ostaviti ga kod kuće ili u hotelskom sefu, ali sigurno ne biste trebali cijelo vrijeme zvati ili slati SMS-ove svom partneru. Sve mu možete prepričati kada se vratite kući, a ako ga provjeravate jer nemate dovoljno povjerenja u njih, onda biste možda trebali razmisliti je li brak dobra ideja .

Nemojte iskoristiti „posljednju priliku“

Kada ste u žaru izlaska i pod utjecajem alkohola  dobit ćete dosta ohrabrenja od strane stranaca da se uključe u sumnjivo ponašanje samo zato što je to vaša tzv.posljednja prilika. Ali nemojte se zavaravati. Vaša posljednja prilika za igranje na terenu bila je prije nego što ste se posvetili svojoj vezi. Drugim riječima, luda noć s najboljim prijateljicama nije izgovor da se dogodi bilo što upitno.

Nemojte se žaliti ako vaša očekivanja nisu ispunjena

Baš kao i svoj dan vjenčanja, možda ste zamislili kako bi trebala izgledati vaša djevojačka zabava. Ali ako se to ne dogodi, to nije vrijeme iskazivanje nezadovoljstva. Vaši prijatelji ulažu vrijeme, trud i ljubav u planiranje vaše zabave i zato budite ljubazni i zabavite se. Drugim riječima, nemojte biti osoba koja svima uništava raspoloženje bez obzira na to koliko stvari pođe po zlu potrudite se biti zahvalni i što bolje se zabaviti.