Stvari kod muškaraca koje žene mrze

| Lifestyle |

 

Instagram/ @man_influence

Ponekad muškarci čine sve kako bi udovoljili svojim partnericama, no nažalost jako često to čine pogrešno.

Mnoge stvari za koje muškarci misle da su lijepe žene izluđuju, poput kupnje nakita koji nije njen stil ili izljeva romantike u nezgodnom trenutku. Problemi se najčešće pojavljuju kada muškarac ne razmišlja o tome kakav će dojam ostaviti njegova gesta te kako će se njegova partnerica osjećati u tom trenutku.

Donosimo vam 3 lijepe stvari koje muškarci rade, a žene izluđuje:

Rješavanje problema
Osim ako taj problem nije slavina koja curi, slika koju ne može zakačiti ili pauk u uglu sobe, ne pokušavajte riješiti njene probleme. Muškarci i žene su veoma različiti u tom pogledu. Ako žena ima problema sa svojom najboljom prijateljicom, ona jednostavno želi oduška, a ne da joj nudite rješenje. Dakle, sve što trebate učiniti je da je poslušate i složite se ponekad s njom.

Previše poklona
Iako je kupnja sitnica ponekad lijep gest, poput slatkiša i cvijeća, stalno kupovanje poklona poput odjeće, nakita i parfema nije pametno i žene takve stvari jednostavno ne vole. Žene mogu osjetiti da ih kupnjom ovakvih poklona želite kontrolirati.

Uskakanje u tuš-kabinu bez poziva
Žene vole kada im se pridružite u tuš-kabini, ali kada imaju samo 20 minuta da operu kosu i obriju noge, bolje vam je da imate dobar razlog što ste im samo tako upali u kabinu. Stoga budite spontani i romantični, ali pokušajte da to ne uradite kada se spremaju za izlazak.