Studio Katran postaje odlično mjesto za originalan obiteljski izlet; ispunite slobodno vrijeme na netipičan način

| Lifestyle |

Nakon nekoliko tjedana karantene, mnoge je razveselila vijest kako se stvari pomalo vraćaju u normalu.Uskoro se otvaraju kafići, restorani, saloni, ali i neke dodatne aktivnosti, posebno osmišljene i namijenjene za sve uzraste.

Zagrebačka kreativna platforma Studio Katran od svojih samih početaka neumorno stvara sadržaj kojim dodatno obogaćuje svakodnevicu svojih sugrađana, pa su tako i za ovo netipično vrijeme osmislili netipičnu vrstu aktivnosti.Ideja koja je oduvijek bila puno više od samog prostora, Katran je pravo oličenje stila, ležernosti, ali i uvijek maštovitih aktivnosti. Svojim modernim i prilagodljivim elementima, ovaj prostor postao je omiljena destinacija za razne proslave, evente, vjenčanja, modna i marketinška snimanja i još mnogo toga. Svakim novim projektom iznova ruše nevidljive granice, a posljednji u nizu pravi je dokaz tome. Ovog puta odlučili su objediniti svoje projekte Foto Priča i Historic Racing Car Croatia u svojevrsnu izložbu trkaćih oldtimera, popraćenu fotografskim setom za obiteljska fotografiranja. Ideja je nastala kao rezultat manjka sadržaja za obiteljske izlete i aktivnosti u Zagrebu uzrokovane trenutnom situacijom oko koronavirusa, kada brojne obitelji, susjedi i prijatelji ne znaju kako na kvalitetniji način ispuniti i provesti slobodno vrijeme.Posjetitelji će tako imati prilike razgledati dvadesetak rijetkih trkaćih automobila te se za uspomenu fotografirati na posebno uređenoj pozadini koja priča jednu novu FotoPriču, a prije ili nakon izložbe na vanjskim objektima počastiti se finim zalogajima, popiti kavu ili pak osvježavajući g&t. Naravno, sve u skladu s mjerama i na dovoljnim udaljenostima. Ono što je također važno istaknuti jest da će svaka obitelj imati na raspolaganju sat vremena u izložbenom prostoru koji je isključivo namijenjen za njih, kako bi u miru proveli kvalitetno zajedničko vrijeme, uz maksimalno poštivanje mjera zaštite. Iz tog razloga bit će obavezna najava obitelji za točno određen termin.Kao nova i svježa ideja za ispuniti slobodno vrijeme na drugačiji način, Studio Katran razveselit će svakog člana obitelji - atraktivni oldtimeri za tate, mini formule za najmlađe, a čak će i mame imati razlog da se ponovno malo dotjeraju i našminkaju, kako bi zablistale na zajedničkoj fotografiji, koja će ostati za lijepu uspomenu.

Izložba se otvara 7. svibnja, a za najavu dolaska i više informacija o ovom novom obiteljskom sadržaju u Zagrebu možete doznati na njihovoj stranici i društvenim mrežama.