Storybook speed day oduševio uzvanike

| Lifestyle |

Tony Cetinski, Antonija Stupar Jurkin, Ante Vrban, Renata Sopek, Aleksandra Dojčinović, Ronald Braus, Mila Elegović i mnogi drugi odlično su se zabavili na Storybook speed dayu.

Toni Cetinski

Događanje vodećeg lifestyle magazina Storybook i tvrtke Opel Hrvatska na Karting Areni Zagreb oduševilo je brojne uzvanike te sve ljubitelje adrenalina i brzine. Na Storybook speed dayu odlično su se zabavile i dizajnerice Aleksandra Dojčinović i Martina Felja, glumica Mila Elegović, operni pjevač Ronald Braus te mnogi drugi. Novi zanimljivi automobil Opel Adam S bio je u fokusu događanja, kao i dva tima, Storybookov i Opelov koji su odmjerili snage na stazi i pokazali kako se vozi karting.

Opel tim

Za tim Storybooka svoje vozačke sposobnosti pokazali su pjevač i glazbenik Tony Cetinski,  RTL-ova voditeljica Antonija Stupar Jurkin, arhitekt i Storybookov kolumnist Ante Vrban, produkt dizajner i Storybookov suradnik Samir Šećerkadić, plesna koreografkinja Larisa Navojec i direktor službe za evente, promociju i sajmove u Adria Mediji Zagreb, Branimir Ceboci. Dok je za Opelov tim vozio višestruki prvak Hrvatske u reliju Juraj Šebalj, voditeljica Renata Sopek, marketing stručnjaci iz Opela, Maja Koloda Havaši i Fran Šilović, te Tea Pavičić i Miroslav Zrnčević. Utrka je bila neizvjesna do samog trenutka, a atmosferu s pravih automobilskih utrka dočarao je izvrsni voditelj i kolumnist Storybooka Ivan Vukušić  te sportski novinar i komentator Ivan Blažičko.

Storybook tim

Neznatnom razlikom pobjednički pehar osvojio je Opelov tim, a pobijedi je presudio ženski dio tima Renata, Maja i Tea koje su savršeno odradile svoj zadatak. Nakon utrke uzvanici su uživali u besplatnoj karting vožnji, raznim igrama te odličnom partyju. Kao šećer na kraju odabrali smo i tri najbrža pobjednika među uzvanici koji su se upustili u karting vožnju te pokazali svoje umijeće. 

Renata Sopek i Antonija Stupar Jurkin