Story slavi rođendan glamuroznim partyem i dodjelom nagrada

| Lifestyle |

Severina, Story Hall of fame

Nedavno je časopis Story slavio svoj 13. rođendan, a tom prigodom održati će se sada več tradicionalni Story Hall of fame party, ovoga puta u novootvorenoj Johann Franck kavani na zagrebačkom trgu. Tema događanja je zlatno doba Hollywooda pa smo sigurni kako nas čekaju odlične kombinacije na crvenom tepihu.

Da je živ jedan od najvećih pop pjevača 20. stoljeća i prvi američki pop idol, Frank Sinatra, ove bi godine slavio svoj stoti rođendan. Poznat kao “The Voice” legendarni je glazbenik i glumac nizao hit za hitom, prodao više od 150 milijuna albuma diljem svijeta, dobio brojna priznanja za svoj rad, okrunio se s jedanaest nagrada Grammy, a '40-ih godina prošlog stoljeća čak je 17 njegovih singlova bilo na vodećim mjestima glazbenih ljestvica. Stoga ne čudi da je magazin Story proslavu svojeg 13. rođendana odlučio vezati upravo uz lik i djelo Franka Sinatre koji će sve prisutne na partyu vratiti u svoje najplodnije razdoblje.

Najiščekivaniji party godine Story Hall of Fame tako će biti posvećen najglamuroznijoj eri – Zlatnom dobu Hollywooda, u koju će uzvanike tijekom noći, uz nezaobilaznog Sinatru, povesti i druge najveće ikone tog vremena. Storyev prepoznatljivi crveni tepih biti će rasprostrt u četvrtak navečer u novootvorenoj Kavani Johann Franck na središnjem zagrebačkom trgu.

Osim sigurno zanimljivog modnog druženja na crvenom tepihu, ali i dobre zabave,  Story će drugu godinu za redom dodijeliti i nagrade najboljim glumcima, pjevačima, tv licima, sportašima, te će uz 22 prošlogodišnjih laureata, Storyjev Hall of Fame dobiti 25 novih stanara koji će kući ponijeti originalnu statuu, djelo suvremenog umjetnika Ivana Fijolića. Četiri pobjednika biraju čitatelji Storyja glasovanjem na portalu Story.hr, a o 21 dobitniku odlučuje Storyjev tim.

Za najglamurozniji party u godini već se naveliko pripremaju i naši celebrityji, ponajprije poznate dame koje su već odabrale u kojim će kreacijama prošetati Storyjevim crvenim tepihom te ih s nestrpljenjem iščekujemo.