Što znače snovi o poslu?

| Lifestyle |

 

Snovi su najčešće rezultat naše podsvijesti.

Snovi često označavaju probleme koji vas muče u svakodnevnom životu i na poslu.

Ali ponekad su samo rezultat iscrpljujućeg dana na radnom mjestu te su samo odgovor na stres koji donosi posao. Oni mogu upućivati i na potencijalna rješenja problema koji vas muče.

Ako imate noćne more vezane za određeni aspekt posla, to možda podsvijest govori da ste zaokupljeni problemom više nego što mislite. U snovima, probleme ponekad vidimo jasnije, a kako biste imali koristi od njih, naučite čitati između redova kako bi došli do rješenja.

Kašnjenje
Ako sanjate da kasnite na posao, možda znači da nemate kontrolu na javi nad karijerom. Možda se bojite promjena na poslu, osjećate se nedovoljno vrijedno ili imate osjećaj da ne zaslužujete poboljšanje. Ovakvi snovi mogu ukazati da ste samo neorganizirani i da imate želju da zadivite šefove, ali nikako vam ne polazi za rukom.

Nespremni na prezentaciji
Takvi snovi ukazuju na manjak samopouzdanja u vlastite sposobnosti. Osim toga, ovakvi snovi ukazuju na to koliko vam je posao bitan.

Otkaz
Ovaj san je pokazatelj zabrinutosti od dobivanja otkaza na stvarnom poslu, ali osim toga, san o otkazu može da znači i velike promjene u životu nad kojima nemate kontrolu.

Unapređenje
San o unaprjeđenju ili povišici pokazuje koliko ste sigurni u svoje sposobnosti i koliko ste zadovoljni statusom na poslu.

Propuštanje važnog roka
Ovaj san znači da se osjećate nespremno, pa čak i izgubljeno na poslu. San može odražavati razočaranje.