Što vaš tip muškarca govori o vama?

| Lifestyle |

Instagram/ @weddingphotomag

Htjeli mi to priznati, svaka žena ima tip muškarca koji smatra privlačnijim od ostalih, a upravo taj izbor govori puno o vama. Možda i više nego što biste htjele.

Donosimo vam 4 tipa muškarca koji govore o vama:

Narcisoidni tip
Ovaj tip muškarca je zaljubljen u sebe, uvijek u centru pažnje, uvijek najglasniji, uvijek s potrebom šarmirati druge. Jednom kad ga upecaš, otvara se i njegova ružna strana – moraš ga stalno hvaliti i prihvaćati njegove kritike koje dijeli na sve strane.
Zašto ga biraš? Vjerojatno zato što si i sama narcisoidna. Znamo, zvuči grozno, ali tako je. Narcisoidni ljudi se često privlače, a jednom kada započnu vezu, ona se pretvara u konstantno natjecanje u tome tko će biti bolji, ljepši i tko će od drugih dobivati više pažnje.

Emocionalno nedostupan tip
Emocionalno nedostupan tip nije spreman za vezu, ne voli pokazivati osjećaje i nikako mu se ne sviđa planirati budućnost s tobom. Ne možeš ga upecati jer te uvijek drži na ledu.
Zašto ga biraš? Zato što imaš osjećaj da ne zaslužuješ bolje.Žene koje se stalno pokušavaju izboriti s ovakvim muškarcima nemaju dovoljno samopouzdanja za reći: “Ja zaslužujem muškarca koji će me obožavati”, i sklone se.

Tip kojeg treba popraviti
Ovakav tip muškarca  nije dovoljno dobar za tebe, ali jednom kad završiš s njim, bit će baš savršen. Kad ga upecaš, imaš osjećaj da si započela dobrotvorni projekt.
Zašto ga biraš? Imaš stalnu potrebu popravljati nešto, biti nečiji junak, dokazati da si dobra osoba. Vjerojatno u tvojoj prošlosti postoji veza zbog koje se osjećaš loše pa se pokušavaš iskupiti za stare grijehe.

Zauzeti tip
Ima djevojku, ili još gore – ima ženu. Nećeš ga upecati jer je zauzet, a čak i ako zbog tebe ostavi sve, vrlo izvjesno je da će te otkačiti jer mu više nisi zabranjena.
Zašto ga biraš? Jer nemaš poštovanja prema samoj sebi. Ako imaš obraza da budeš u vezi s nekim tko već ima drugu vezu, pokazuješ da nemaš poštovanja ni prema drugima. Vjerojatno se nadaš da će ostaviti svoju djevojku ili ženu i potajno vjeruješ da ne zaslužuješ bolje od muškarca koji je samo tvoj.