Što vaš Instagram profil otkriva o vašoj vezi?

| Lifestyle |

 

Društvene mreže mogu zakomplicirati ili pojednostaviti ljubavne odnose, a u nastavku vam donosimo nekoliko stvari koje vaš Instagram profil otkriva o vašoj vezi.

Muškarcima i ženama se stalno prezentiraju fotografije i primjeri savršenih veza pa to stavlja određenu težinu na njihove odnos.

Većina ljudi misli da ako ne ostvare savršenu vezu kakvu imaju poznate osobe ili netko na koga se ugledaju, postaju nezadovoljni. Ustvari, misle da je trava uvijek zelenija negdje drugo. Ne samo da misle da postoji neko tko bi im odgovarao više od njihovog trenutnog partnera, već nerijetko imaju i listu drugih opcija za koje smatraju da su bolji izbor za njih.

Ako previše pričate o detaljima vaše veze i svima detaljno otkrivate što se događa između vas i vašeg partnera, vrlo je vjerojatno da bi vam se previše otkrivanja moglo obiti o glavu.

Preveliko kršenje privatnosti vašeg partnera pokazuje vašu očajničku potrebu da se osjećate važnima i budete primijećeni, bolje je neke stvari zadržati između vas i vašeg partnera. Ne treba pretjerivati, neke stvari jednostavno trebaju ostati privatne.

Ako rijetko objavljujete bilo što o vašoj vezi, što je sasvim normalno ako niste tip koji često koristi društvene mreže. No, ako svakodnevno osvježavate svoje profile novim fotografijama i statusima, a odbijate objavljivati svoju vezu, to može značiti samo dvije stvari: manjak objava može značiti da vas je sram vaše veze ili da volite privatnost pa takve stvari želite dijeliti samo s ljudima do kojih vam je iznimno stalo.

Ako postavljate samo one fotografije koje smatrate savršenim, vrlo je vjerojatno da niste pretjerano zadovoljni samim sobom ili vašom vezom. To može biti protumačeno kao da pokušavate uvjeriti ostatak svijeta da je vaša veza savršena, što ne mora biti istina. Možda izbjegavate probleme koje je važno riješiti.

Naposljetku, ako o vašoj vezi pišete samo s vremena na vrijeme, to označava zdravu i normalnu vezu te ljudima daje privremeni uvid u vaš odnos i otkriva sasvim dovoljnu i zdravu količinu informacija. To također znači i da ste u zdravoj vezi i da vam ne treba stalno odobrenje za sve što radite s partnerom.