Što svi muškarci žele u krevetu?

| Lifestyle |

Što svi muškarci žele u krevetu?
Saznajte što svi muškarci žele u krevetu

Za početak, odmah želimo razjasniti kako ne potičemo žene da rade u krevetu samo ono što muškarci žele, već vam donosimo jednostavan popis stvari koje svaki muškarac želi - iz muške perspektive. Vjerovali ili ne, oni su svi u suštini vrlo jednostavni. Neće im biti bitno nosite li čipkasto crno donje rublje ili za ono malo celulita ispod guze. Ako vas žele, jednostavno vas neupitno žele.

Pričajte prljavo

Ovo možda nije u svačijem "comfort zoneu", ali dvije-tri prljave čine čuda. Ne morate pretjerivati ili se sramiti onoga što činite jer je to sasvim normalno, a dnevno se koristi i puno češće nego mislite. Koliko ćete prljavi biti ostavljamo vama, no nemojte isprobavati sterilno-prljavo pričanje koje koristi izraze poput "penis" i "vagina". To sasvim ispada iz kategorije.

Što svi muškarci žele u krevetu?
Balansirajte svoje želje sa željama vašeg partnera

Preuzmite inicijativu

Kao i kod prljavog pričanja, preuzimanje inicijative također ne mora biti previše ekstremno. Ne tjeramo vas na sado-mazo pothvate (iako, zašto ne?), već čisto na malo dominacije. Dovoljno je pokazati da znate što želite i da to želite baš sada da bi muškarci ostali bez teksta. Istina, većini je samopouzdanje u krevetu iznimno seksipilno, no to ne znači da odgovara baš svima. Zato dozirajte svoju inicijaciju na mjeru koja će odgovarati i vašem partneru i vama.

Predložite nove poze

Ne moraju to biti samo nove poze, možete predložiti i nove seks igračke ili nova mjesta za seks. Prelistajte portale ili drevnu Kamasutru, možda vam nešto zgodno zapne za oko. Vaš muškarac će to sigurno znati cijeniti, sve da vaša novootkrivena poza ne ispadne baš zadovoljavajuća za vas. Bitno je pokazati interes, a to svakako ne ostaje nezamijećeno.

Što svi muškarci žele u krevetu?
Izađite iz svog comfort zonea

Iznenadite ih

Ovdje spada sve od "dočekajte ga nakon posla samo u ogrtaču" do "predložite mu role-playing". Kao i kod preuzimanja inicijative, samopouzdanje će se vrlo cijeniti. No prije nego li išta krenete popričajte sa svojim partnerom o tome što on preferira, a što ne. Nemojte da vam se dogodi da ga dočekate kao medicinska sestra, a ima traume od bolnice - to bi moglo biti vrlo nezgodno.

Pustite ga da vas gleda

Jednom za promjenu nemojte ugasiti svijetlo i nemojte se prekriti pokrivačem - pustite ga da vas gleda. Muškarcima je nevjerojatan turn on vidjeti vas da uživate u seksu s njim. Naravno, to je i stvar muškog ega, ali dok vam obojici odgovara, zašto ne? Stručnjaci čak predlažu da postavite ogledalo pokraj kreveta da se možete gledati tijekom seksa. U svakom slučaju, isprobajte.

Što svi muškarci žele u krevetu?
Budite izazovni, predložite nešto novo!