Što omiljena kava govori o vama?

| Lifestyle |

Kava koju pijete određuje kakvi ste.

Ovu rečenicu svi smo čuli već mnogo puta, ali izgleda da ima nešto istine i u tome.

Kava dolazi u razno raznim varijantama, a svatko od nas preferira onu specifičnu. Crna kava, espresso, kava s mlijekom, s kravljim ili možda bademovim..ovaj popis može otići u nedogled jer je pravljenje kave prava umjetnost.

U nastavku vam donosimo što je naša Ivana Mišković pronašla da kava koju pijete govori o vašoj osobnosti.

Espresso: Osobe koje se ne boje obveza 
Kao ljubitelj espressa, točno znate što želite. Dok kuhate espresso na svom štednjaku ujutro, napravite krug joge i započnite dan puni energije. Vi ste u harmoniji sa sobom te vam je bitna kvaliteta. Zdrava prehrana i bavljenje sportom izuzetno su vam važni.

Latte macchiato: Smirene osobe 
Latte macchiato se smatra vrlo blagim pićem od kave, budući da se sastoji od najvećeg dijela mlijeka. Nije ni čudo da se ljubitelji latte macchiata mogu opisati kao ugodne i opuštene osobe. Ujutro je stres za vas strana i nepoznata riječ. Prije početka dana, uživate u miru i tišini koji su vam potrebni uz vašu kavu.

Cappuccino: Aktivne osobe 
Čim se oglasi alarm, prvo što radite je uzimate mobitel u ruke. Mailovi, Instagram, Facebook, nije vam za zamjeriti, jer ipak se puno toga dogodilo u 8 sati koje ste proveli spavajući. Svoju kavu preferirate popiti van doma te ste aktivna osoba koja uživa otkrivati nove stvar i živjeti život do maksimuma.

Caffè Latte: Društvene osobe 
Djevojke koje vole Caffè Latte, uživat će u druženju s prijateljima i obitelji u kafiću. Za njih je osobito važno ne zanemariti svoje najmilije te provode puno vremena s njima, ali upravo zato često im se događa da mnoge obveze ostaju neriješenima.