Što nikada ne smijete uraditi zbog partnera?

| Lifestyle |

 

Instagram/ @gypsea_lust

Ako želite vezu punu ljubavi i razumijevanja, neophodno je da u tom odnosu zadržite svoje ja. Morate biti iskreni prema partneru, otvoreni i spremni za kompromis, ali nikada ne smijete promijeniti sebe.

U vezi nema mjesta za površnost i partner bi vas trebao voljeti baš onakvu kakva ste. Iz tog razloga su njegove primjedbe na vaš stil, izgled i ostale površne sitnice nepotrebne.

Donosimo vam 3 stvari koje nikada ne smijete uraditi zbog muškarca:

Zaboraviti na prijatelje
Ako vaš partner inzistira da zanemarite svoje prijatelje i njemu posvetite svu svoju pažnju, slobodno mu možete objasniti da se vaša prijateljstva ne mogu i neće dovoditi u pitanje. Morate zadržati svoj stav vezano za druženje sa svojim prijateljima jer su oni u vašem životu bili puno prije njega.

Žrtvovanje karijere
Ne morate birati između veze i karijere. Ako on ima primjedbe na vaše poslovne obveze, preispitajte svoju vezu još jednom. Muškarac koji vas voli vas treba podržavati u poslu koji volite, kao i u svim drugim važnim odlukama i izborima.

Dijeta
Odluku o zdravoj prehrani, smanjenju kilaže i preoblikovanju svog tijela, trebate donijeti samo zbog sebe, a ne da bi impresionirali nekog muškarca.