Što ne smijete raditi na početku veze?

| Lifestyle |

Instagram/ @gyps

Iako svi želimo partnera koji je brižan, pouzdan i koji čini sve kako bi nas razveselio i pokazao koliko mu je stalo, ponekad je bolje postupno otkrivati emocije i ne pretjerivati s brigom.

Neki postupci ne bi trebali biti dio rutine već na početku veze jer bi mogli uplašiti vašeg partnera.

Donosimo vam 3 stvari koje trebate izbjegavati na početku veze:

Prerano izjavljivanje ljubavi
Ljubav je predivan osjećaj, ali za sve postoji vrijeme. Ne biste trebali prerano izgovoriti volim te jer može zvučati neiskreno, možete vrlo lako otjerati partnera od sebe jer to što vi zapravo osjećate na samom početku veze nikako nije ljubav, već zaljubljenost.

Previše informacija na prvom spoju
Intimne priče o vama i vašoj obitelji zadržite za sebe sve dok ne budete sigurne da je riječ o ozbiljnoj vezi. Poštujte i svoju i tuđu privatnost i nikada nemojte odavati baš sve o sebi. Osobi koja tek započinje odnos s vama će biti puno zanimljivije da vas postupno upoznaje.

Učestalo dopisivanje
Iako je početak veze jako uzbudljiv period, pokušajte se kontrolirati i nemojte pretjerivati sa slanjem poruka jer bi mogle postati poprilično naporne drugoj osobi i nemojte inzistirati da stalno provodite vrijeme zajedno. Ne želite da se vaš partner osjeti kao da ga gušite već na samom početku.