Što nas je u ovih deset godina naučio "The Notebook"

| Lifestyle |

Slavimo deset godina od filma koji je oduševio mnoge i filma koji sve dovede do suza koliko ga god puta gledali. Nicholas Sparks i Nick Cassavetes svijetu su ostavili jedan od najpoznatijih ljubavnih filmova današnjice u kojem glume Ryan Gosling(Noah) i Rachel McAdams (Allie).

Današnje generacije zaboravile su na romantiku i ljubav, a mi Vam donosimo neke od najboljih ljubavnih stvari koje bi iz filma i današnje generacije mogle primijeniti i naučiti.

1. Ne smijete biti pre sramežljivi i propustiti priliku da nekome kažete kako se osjećate.

2. Budite avanturist i probajte nešto novo svaki put kada vam se pruži prilika. Ako vas je nečeg strah u početku probajte svejedno. Nitko nije pronašao pravu ljubav samo stajaći i gledajući u daljinu.

3. Uživajte u svakom danu s osobom koju volite. Stvarajte nove uspomene svakog trenutka.

4. Ključ svake veze je komunikacija i razmjena emocija.

5. Svađat ćete s drugom osobom, ali svađa je tekst veze. Nije uvijek sve u svađi već kako ćete tu svađu prevazići. Prava ljubav jača je i od svađe, ali najvažnije očvršćuje vas.

6. Zabavljajte se! Veza nije poslovni dogovor stoga budite buntovni jedan prema drugome. Imajte dobar smisao za humor jer to će pomoći vezi. Dan bez smijeha je potraćen dan.

7. Ako nekoga volite nemojte nikada odustajati. Lako je dignuti ruke ako uočite da veza ide u propast, ali prava ljubav nije to. Prava ljubav je rad, rad jedan na drugome kroz lijepe i ružne trenutke.

8. Fizička aktivnost samo je dio ljubavi, ali ne dozvolite da strast nestane.

9. Kompromis je jako važan, budite pažljivi. Ne mijenjajtese zbog nekoga jer ako vas netko ne voli takvima kakvi ste onda vas nije vrijedan.

10. Najveća nagrada je nekome predati svoje srce, ali i najstravičnija stvar koju možete uraditi.