Što muškarci očekuju od žena u vezi?

| Lifestyle |

Instagram/ @negin_mirsalehi

Muško ženski odnosi su tema o kojoj bi se moglo danonoćno razgovarati.

Za uspješnu vezu ili brak ljubav jednostavno nije dovoljna. Muškarci su u vezama oni od kojih se, prema normama društva, očekuje da preuzmu inicijativu. No, nije sve u hijerarhiji kako što je nekada bilo. Danas muškarci žele da se njihove žene zauzmu za sebe. U nedavno provedenom ispitivanju, nekolicina muškaraca navela je što bi voljeli da njihova bolja polovica radi u vezi. Ovo su neki od njihovih navoda:

Donošenje odluka

Muškarci su naveli kako bi voljeli da žene nekada preuzmu inicijativu i da one odluče što bi voljele raditi, jesti ili piti te da se ne oslanjaju na njih u donošenju konačne odluke.

Davanje komplimenata

Svi vole primiti kompliment. Žene nisu jedine koje uživaju ćuti pohvale na svoj račun. Muškarci također, vole i žele što više pohvala od svojih boljih polovica.

Iniciranje stvari

Muškarci su se izjasnili kako bi voljeli da žene više iniciraju dogovore te da više stvari započinju prve, davajući vlastite prijedloge što raditi.

Tetošenje

Iako su jači spol muškarci vole kada se neko brine za njih. Rekli su kako bi voljeli da ih, s vremena na vrijeme, njihove žene počaste danom u kojem će sve biti posvećeno njima. Da ih se taj dan pusti da budu bezvoljni ako im je takvo raspoloženje te da im partnerica posveti svoju potpunu pažnju.

Komunikacija

Ako želite nešto recite to. Nema ništa gore od žene koja nikada ne izražava svoje mišljenje. Muškarci ne mogu čitati vaše misli. Ako vas pitaju što želite recite im, nemojte se ustručavati.

Emocionalna podrška

Nikada se nemojte rugati svojoj jačoj polovici. Ako ima težak dan ili izljev emocija budite njegova podrška. Svi smo mi isti i emocije nisu nešto čega bi se trebali sramiti. Svima je potreban zagrljaj i riječi volim te.