Što možete saznati iz njegovog govora tijela?

| Lifestyle |

 Spojevi su komplicirani. Muškarci - još gori. Više vremena provodimo pokušavajući shvatiti što nam njegov govor tijela govori nego što istinski uživamo s njim. Što znači njegovo naslanjanje na ramena? Zašto je dignuo obrvu? Ovakva pitanja vas mogu izluditi! Nadamo se da će vas ovaj članak malo više uputiti u osnove ljudskog govora tijela.

1. Distanca

Ako vam se približava znači da želi malo intimniji kontakt. Stoga, ako se naginje bliže vama dok govorite, znači da vas želi bolje upoznati. Također, očito se osjeća jako ugodno u vašoj blizini!

2. Nježan govor

Jako je dobar znak ako muškarac priča u umirujućem i tišem tonu. Pokušava vam reći kako je ono što govori samo za vaše uši. A ako vam govori nešto intimno i privatno o sebi, to je odlična stvar - muškarci to ne rade sa ženama do kojima im nije stalo.

3. Držanje

Muškarci se obično drže uspravno kako bi privukli žene iz daljine. Ali kad muškarci pričaju sa ženom koja im se sviđa iz bliza, njihovo držanje se smekša, "zaokruži". Prema tome, ako primijetite da je odjednom uvukao ramena to je znak kako se oko vas osjeća ugodno i sigurno.

4. Kontakt očima

Ako drži oči na vama cijelu večer, nema sumnje - jako je zainteresiran! Ne može prestati gledati i primjećivati kako ste super. Otvoren, pomalo zapanjen pogled je odličan znak iz kojeg možete "pročitati" koliko je uistinu očaran vama.

5. Prebacio je ruku preko vas

Koliko ste samo puta vidjele onaj pokret kada muškarac ispružuje ruku prije nego je prebaci preko djevojke? Praktički je u svakoj romantičnoj komediji! I to je tako očit znak da mu se sviđate. Želi vas približiti sebi i zaštiti ispod svojih mišića.

6. Mimika

Jeste li znali da kada vam se netko sviđa, podsvjesno ga počnete oponašati? Ako vaš muškarac preuzme neke vaše geste, promjene u glasu ili sam način komunikacije - velike su šanse da imate zajedničku budućnost! Obratite posebnu pažnju na ove znakove.

7. Polizao je usta

Drage naše, ovo je univerzalan znak. JAKO mu se sviđate. Prelaženje jezikom preko usana, znak je iščekivanja. Vjerojatno ne želi propustiti priliku s vama pa mu slobodno dajte do znanja na čemu je, prije nego večer završi.

8. Popravlja vam kosu

Ako posegne prema vama kako bi vam sklonio kosu s lica - to je svakako dobar znak! Pokazuje kako vas želi dotaknuti i iskoristit će svaku priliku koja mu se pruži. To je čak i neka vrsta testa - ako mu se nasmijete, znači da se i on vama sviđa. WIN-WIN.