Savjeti za sramežljive - kako osvojiti djevojku?

| Lifestyle |

Ljubav
Ljubav

Ponašate se kao šerifi, a zapravo ste nježne duše koje su izuzetno sramežljive i ne znate kako bi prišli dami? Donosimo vam savjete kako da probijete led i odvažite se na prvi korak!

1. Pronađite zajedničke interese

Najbolji način za probiti led kod upoznavanja djevojke je započinjanje razgovora o zajedničkoj temi s kojom ste oboje upoznati ili o situaciji u kojoj ste se oboje našli. Pođite u kino i poslije razgovarajte o filmu.

2. Izbjegavajte nepoznate situacije

Na spoj je izvedite na vama poznati teritorij: kafić u koji redovno zalazite, a ne luksuzni restoran gdje morate sami peći meso na vulkanskom kamenu, osobito ako se ne snalazite u kuhinji. Značajno ćete smanjiti stres.

3. Pripremite se

Poduzmite korake da izbjegnete iznenađenja. Nakon što odaberete mjesto za spoj, istražite ga: saznajte cijenu ulaznica, hrane ili suvenira. Pogledajte recenzije raznih destinacija za izlaske. Ali nemojte raditi scenarij za cijeli dejt. Opustite se i nemojte uvježbavati interakciju s njom, kao da se pripremate za predstavu. Najbolji trenuci u životu su gotovo uvijek spontani.

4. Ne očekujte savršenstvo

Budite svoji. Dejt može biti zabavan čak i ako vam frizura ne izgleda najbolje ili ne shvaćate njene šale. Sagledajte lošu situaciju s pozitivne strane: ako ste zakasnili u kino, sigurno postoji zanimljiva predstava u obližnjem teatru.

5. Neka ona bude u centru pozornosti

Nasmiješite se kad je ugledate, pohvalite joj frizuru. Postavite joj pitanja i slušajte odgovore. To će joj laskati. Izrecite fraze koje potiču odgovor, a nisu pitanja, poput: “Čini se da zaista voliš svoj posao.” Ili: “Jedva čekam da zima završi.” A kada se razgovor okrene na vas, oboružajte se skromnošću.