Splitski Đardin i Split Spring by Staropramen it su lokacija idućih deset dana

| Lifestyle |

Nakon prošlogodišnjeg vrlo pozitivnog i uspješnog prvog izdanja festivala, unatoč nepredvidivoj godini, Split Spring, ove godine uz dodatak September edition, održava se idućih deset dana od ovog petka 18. rujna. 

Kao i prve godine, Split Spring by Staropramenje poseban jer na njemu “na ulice” izlaze neki od splitskih ugostitelja koji to ne rade često. Tako ćemo u Đardinu idućih dana moći uživati u raznolikim street foodspecijalitetima restorana Šug i chefa Duje Kanajeta, ArtiČoka, Mista, Mazgoona, Maka Make, Biberon sushija, Fabriquea, Kabineta, Biberon Maestra te gostiju iz Varaždina American bara Dollar. 

Cijeli će park biti uređen kao opuštajuća dnevna piknik zona uz razne kutke za slikanja by Staropramen, uz dječju zonu Baby centra, kutka za čitanje by Mozaik knjiga, ali i humanitarnog pet kutka by Zaklada za zaštitu životinja Split u kojem ćete moći saznati sve o udomljavanju napuštenih pasa.

Svakodnevno će u predvečernjim i večernjim satima biti lagane svirke i nastupi jazz, blues i rnb izvođača. Tako će kroz deset dana u Đardinu nastupiti Mate Grgat, Dino Petrić, Chuck Borris i DJ Bake, DJ Borna Kokić i mnogi drugi. 

Ugodna atmosfera, odličan street food, hladni Staropramen; ledena Coca-Cola, gemišti s Kutjevo graševinom, kokteli, kvalitetan program, zabavne aktivnosti i foto kutci i sve to uz epidemiološki preporučen razmak i mjere, svjež zrak i druženje na otvorenom nas čeka od petka na Split Springu by Staropramen, September edition.

Zato pravac Đardin i uživajte dok nam je lijepo vrijeme. 

Radno vrijeme festivala je od 12h do 23h te petkom i subotom do ponoć.