Spektakularan Beyonce Tribute Band na Valentinovo u klubu Hollywood

| Lifestyle |

Beyonce Tribute Band na Valentinovo u zagrebačkom klubu Hollywood

Zagrebački klub na Tuškancu, Hollywood vanity club, priprema pravi glazbeno-scenski spektakl na Dan zaljubljenih. Naime, sutra, u subotu 14. veljače ugostit će najbolji svjetski Beyonce tribute band, a mi vas vodimo na ovaj party.

Riječ je o sedam atraktivnih i talentiranih glazbenica iz Beograda koje su jedini svjetski Beyonce Tribute sastav u kojem sviraju i pjevaju samo djevojke. Vokalistice Eva, Milana i Aleksandra, gitaristica Ivana, basistica Ana, klavijaturistica Mara te Milica na bubnjevima čine ovaj sastav atraktivnog glazbeno scenskog nastupa.

Atraktivne članice ovog vrlo traženog tribute banda poznate su po finalnim nastupima u "Ja imam talent", a neke od njih nastupaju i s poznatim estradnim imenima. Talentirane "Single Ladies" nastupale su na svim vodećim festivalima regije, a svojim izuzetnim vokalnim izvedbama pjesama popularne Beyonce svim posjetiteljima poklonit će čarobnu večer kakva se može vidjeti na svjetskim pozornicama.

"Single Ladies" izvest će najveće hitove najpopularnije pjevačice današnjice, kao što su "Crazy in Love", "Baby Boy", "Naughty Girl", "Deja Vu", "Beautiful Liar", "Halo", "Sweet Dreams", "Single Ladies", "Girls", "Drunk in Love" i mnoge druge...

Neovisno jeste li u paru ili ne, idete li s ekipom ili s djevojkom/dečkom, ne propustite ovaj glazbeno scenski spektakl na Dan zaljubljenih u zagrebačkom klubu Hollywood. Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 20kn, a na ulazu u klub 30kn. Ulaznice u pretprodaji dostupne su u prodajnom sustavu Entrio.hr. Rezervacije & Informacije na: 0989805836.

U nastavku pogledajte kako izgleda jedan od nastupa ovog atraktivnog banda za koji možete osvojite ulaznice ako podijelite ovaj članak na svojem Facebook profilu (na opciji public, preko Wall.hr fan stranice). Prvih 5 osoba koji to naprave osvojiti će dvije ulaznice za ovu ljubavnu večer uz Beyonce Tribute band... 

Beyonce Tribute band za Valentinovo u Hollywoodu