Službeno je - George Clooney uplovio u bračnu luku!

| Lifestyle |

Službeno je, George Clooney (53) više nije neženja! Ako ste nestrpljivo čekali vijesti o njegovom vjenčanju sa zaručnicom Amal Alamuddin (36) - stigle su. Par je uplovio u bračnu luku jučer u Veneciji u Aman Canal Grande luksuznom odmaralištu uz pratnju najbliže obitelji i prijatelja.

"George Clooney i Amal Alamuddin vjenčali su se danas privatnom ceremonijom u Veneciji u Italiji.", potvrdio je glumčev glasnogovornik u službenoj objavi za medije. Poznati gosti uključivali su imena poput Matta Damona i njegove žene Luciane, Cindy Crawford i njenog muža Rande Gerbera, Johna Krasinskog, Emily Blunt, Richarda Kinda, Ellen Barkin i još mnogih drugih.

Clooney i Alamuddin, koji su se zaručili u travnju ove godine nakon što je glumac zaprosio svoju ženu s nevjerojatnim 7-karatnim dijamantnim prstenom, izgledali su sretno i zaljubljeno kad su u petak brodom došli u Veneciju.

Njihova romansa potpuno je očarala svijet i lijepa Amal, inače odvjetnica koja se školovala na Oxfordu i New Yorškom sveučilištu, od prvoga je trena postala ljubimicom Amerike. Želimo svu sreću novopečenom paru!