Shake koji je pomogao Emmi Stone da postane fit u samo 3 mjeseca

| Lifestyle |

Za svoj najnoviji film, Battle of Sex, glumica je pratila naporan tempo vježbanja koji je trener nadopunio sa svakodnevnim shakeovima.

Najveća interpretacijski izazov Emme Stone sigurno je bio glazbeni film La La Land za koji je osvojila najprestižniji zlatni kipić, onaj za najbolju glumicu, na posljednjoj ceremoniji Oscara. Sada govorimo o scenariju za film Battle of the Sexes. Dugometražni igrani film u kojem Emma Stone tumači ulogu Billie Jean King, koja se smatra jednim od najboljih profesionalnih tenisača povijesti. Izazov ove uloge također je pao i na Jasona Walsha, utemeljitelja i trenera Rise Nationa, gdje i model Irina Shayk dolazi da oblikuje svoje tijelo.

Instagram / @risemovement

Walsh je bio zadužen za oblikovanje tijela Emme u rekordnom vremenu od samo 3 mjeseca. Trener je otkrio tajnu uspjeha, a ona je prvenstveno bila orijentirana na prehranu. Uz promjenu rutine vježbanja s manje kardio, a više vježbi snage s utezima, Walsh je uveo i potrebni dodatak kako bi se postigao cilj: svakodnevne shakeove. Prema Walshu, svrha tih shakeova bila je povećati unos kalorija kako bi se Emmini mišići povećali na masi na zdrav način. Ti shakeovi bili su visoko kalorični i uključivali proteine s ukusnim okusom.

Emmin dnevni unos shakeova uključivao je Metabolic Drive, protein koji pomaže ubrzati metabolizam. Druga dopunjavanja bilo je Udo ulje kao dodatak esencijalnih masnih kiselina (lan, sezam i sjemenke suncokreta), kao i zdravih masti (izvedenih iz kokosovog ulja). Walsh je izjavio da su "super zdrave" masti one koje tijelu pomažu u proizvodnji hormona i mišićnih stanica te je naznačio da je šteta što se ljudi boje masti. 

Drugi neophodni sastojak u Emminoj transformaciji bio je Hanah One's superhrana. To je utjelovljenje ayurvedske super hrane, napravljene s biljkama koje penjači na Mount Everest redovito konzumiraju budući da je neophodno pomoći tijelu da se oporavi od stresa.
Pitate se kako sve ovo konzumirati? Prema Walshu dodaje šaku špinata u mlijeko od badema i sve skupa izmiksajte u blenderu. Sve to će ubrzati metabolizam i nadopuniti zahtjevnu rutinu vježbanja.