Severina uz bok Brad Pittu i Leonardu di Capriju

| Lifestyle |

Severina za Tah Heuer
Severina za Tag Heuer

Nakon što je prije nekoliko mjeseci uspješno promovirala žensku kolekciju TAG Heuer satova Link Lady, glazbena zvijezda Severina i ova uspješna švicarska urarska kompanija odlučili su nastaviti svoju suradnju. Spoj švicarske preciznosti i Severinine profinjenosti jednostavno je idealan, a s obzirom da je poznato da ova kompanija već godinama za svoja zaštitna lica uzima uspješne ljude iz svijeta showbussinesa poput Brad Pitta, Leonarda di Caprija, Ume Thurman, Tiger Woodsa, Cameron Diaz i Marije Šarapove ne čudi što su odabrali najveću hrvatsku glazbenu zvijezdu. Ovim fotografijama Marka Grubišića na najbolji je način udahnut dio njene osobnosti i glamura kolekciji koju su za nju pripremili iz TAG Heuera pa ova suradnja luksuznom svijetu satova donosi i jedinstvenu dozu glazbenog luksuza.

Severini će tako na zapešću ruke zasjati satovi iz kolekcije Formula Steel & Ceramic, koji baš poput naše glazbene zvijezde odišu ženstvenošću i mističnom romantikom. Zbog svog izgleda, posebnog načina izrade, ali i detalja ovi satovi odlično će se uklopiti u svakodnevni Severinin outfit bez obzira odluči li se za otmjeni, sportski ili ležerniji styling.

TAG Heuer je za Severinu pripremio dva modela, «Bijelu Formulu», kvarci sat, spoj čelika i bijele keramike, oplemenjen s 35 dijamanta, koji će se savršeno uklopiti uz Severininu gracioznost te «Crnu Formulu», koju pokreće automatski mehanizam, a spoj je kombinacije čelika i crne keramike te čak 60 dijamanata koji potvrđuju njegovu iznimnu finoću izrade i elegancije.