Seksi fotografijama Severina najavljuje "Calimera"

| Lifestyle |

Pjevačica Severina Vučković, unatoč velikim vrućinama ne miruje, osim što nas svakodnevno uveseljava fotografijama sa svojeg ljetovanja i iz svojeg privatnog, ali i poslovnog života, sprema nam novi ljetni hit. Kako znamo da će biti hit? Pa u zadnje vrijeme svaka njena pjesma skida rekorde na Youtubeu nevjerojatnim brojem pregleda što dokazuje da se Severina i sluša i gleda i da je to najbolja kombinacija.

Severina, Calimero

Na Severininoj službenoj Facebook stranici, koja broji više od 825 tisuća obožavatelja, objavljene su fotografije koje najavljuju premijeru videospota za novi Severinin hit singl ''Calimero''. Severina je već prije nekoliko dana zagolicala maštu publike objavivši  na Instagramu i Facebooku stihove: ''...bit ću opet kao nova, prva želja muških snova, duge noge, vitko tijelo, oko sebe vatru pali Calimero...''. 

Severina, Calimero

Pjesma ''Calimero'' zajedno sa spotom premijerno će biti objavljena u petak, 10.07., u 11:00 sati na Severininoj službenoj Facebook stranici.Autori Calimera su Miloš Roganović i Filip Miletić, provjereni dvojac mnogobrojnih Severininih hitova, a ekranizaciju potpisuje slovenska redateljica Dafne Jemeršić.

Severina, Calimero