Saznajte što znači 8 najčešćih snova koje sanjate

| Lifestyle |

Htjeli to priznati ili ne, sigurno ste se više puta pronašli u situaciji gdje ste sanjali neki neobičan san koji vam se zaista utisnuo u pamćenje, pa ste jednostavno morali potražiti njegovo potencijalno tajno značenje u sanjarici. Vjerujte nam, to je i više nego uobičajena pojava sve da ne vjerujete u tajne poruke snova! Ljudska znatiželja ponekad prelazi sve granice, a i moramo priznati da je uvijek zabavno pročitati kako nas očekuje novčani dobitak!

U nastavku vam donosimo objašnjenja najčešćih snova u reinterpretaciji psihologa Dr. Williama Brauna koji je proveo eksperiment povezan sa sanjanjem na većem broju ljudi i skupio interesantne podatke.

1) Padanje - Snovi koji uključuju beskonačno padanje povezani su s osjećajem nesigurnosti, kada se osjećate kao da ne držite konce u rukama i kao da vas nitko ne podupire. No ovisno o detaljima sna, svaki pad bi se mogao personalizirano objasniti.

2) Ostajanje bez glasa - Nestajanje glasa često ej povezano s paralizom u snu, do koje dolazi kada se probudimo prije nego li završi REM faza, a i dalje imamo osjećaj da sanjamo. Međutim, tada zaista ne možemo pričati, micati se, a ponekad niti disati.

3) Goli u javnosti - Kada sanjate da ste goli u javnosti rađa vam se osjećaj srama i nelagode, no povezani su s osjećajem ranjivosti i razotkrivanja.

Otkriveno rješenje: Evo kako se probuditi sretni

4) Ispadanje zubiju - Ako vam u snu ispadaju zubi, može se raditi o velikoj promijeni u životu, no san je povezan s osjećajem brige i anksioznosti oko uspjeha, moći, napretka i sličnih životnih tema.

5) Praćenje - Vjerujemo da ste svi jednom sanjali da vas netko prati ili naganja, a taj san je nekako posebno dugo trajao. Ako sanjate da vas prati čudovište najčešće bježite od duga, ovisnosti ili indiskrecije, no ako vas prati netko koga znate, morate okrenuti fokus na sebe i upitati se zašto baš ta osoba ili pak, prati li mene dio mene samoga?

6) Životna situacija - Ponekad ćete sanjati nešto što se doima poput deja vua, a to je sasvim tipična pojava jer je jednostavno razmišljanje o onome što nam se događalo tijekom dana.

7) Pozicija moći - Nalazite li se u snu u poziciji moći, u stvari znači da se osjećate kao da moći nemate i u snu to pokušavate nadomjestiti.

8) Sanjanje preminulih ili nemogućih (ali pozitivnih) situacija - Kako se kaže, u snovima je sve moguće, pa tako i biti negdje gdje si ne možete priuštiti, a silno želite ili pak ponovno se družiti s bliskom osobom koja je preminula. To je sasvim uobičajena pojava i njome nadomještate ono što vam trenutno u životu nedostaje.

Otkriveno rješenje: Evo kako se probuditi sretni