Savršeni rooftop bar na našoj obali - Eol

| Lifestyle |

Omiš, upečatljiv gradić na ušću Cetine u Jadransko more, nedaleko od Splita, svojim je brojnim atrakcijama nedavno pridružio još jednu – rooftop bar Eol! Kao što grad ujedinjuje prirodne ljepote i svoju osebujnu gusarsku povijest s turističkom ponudom, tako i Eol spaja suvremenost i tradiciju. 

Eol rooftop bar, Omiš

Sagrađen od autohtonih materijala, u kombinaciji s modernim dizajnom, prvi rooftop bar u Omišu zrači toplinom i estetikom. Nazvan po grčom bogu vjetra koji je vladao iz svoje visoke palače, omiški rooftop bar definitivno dominira svojim položajem i izgledom.

Eol rooftop bar, Omiš

Jutro u Eolu idealno je za opuštanje uz šalicu kave ili svježi sok te pogled na Cetinu i planine što okružuju Omiš. Tijekom dana s prijateljima se možete opustiti na terasi ili planirati adrenalinske izazove koji oduzimaju dah - od Ziplinea nad kanjonom Cetine ili slobodnog penjanja po omiškim stijenama do raftinga, ronjenja i istraživanja podmorja.

Eol rooftop bar, Omiš

Večer je vrijeme kada se Eol transformira u lokaciju za uzbudljiv noćni provod gdje možete uživati u koktelima, odličnoj glazbi i svjetlima grada. Eol je pokrenut kao rooftop bar, ali ovaj prostor ima mogućnost postati centar društvenih događanja u Omišu, posebice domjenaka i koncerata.

Eol rooftop bar, Omiš

Nezaboravan pogled, bogata ponuda pića za najrazličitije ukuse i okuse, tradicionalni dalmatinski zalogaji, te profesionalno osoblje, čine Eol mjestom gdje ćemo se ugodno osjećati i uvijek rado vraćati.

Eol možete pratiti na Instagramu.