Savršene svadbene torte koje se ne zaboravljaju!

| Lifestyle |

Rachel Teufel obožavala je kao klinka provoditi vrijeme sa svojom bakom (rodom iz Mađarske) u kuhinji praveći kolače, no svoju strast za dekoriranjem torti nije pronašla tada, već kasnije u svom životu. Točnije, 2001. godine strast je došla na naplatu upisivanjem u nekoliko Wilton tečajeva za dekoriranje torti, a 2006. godine otvorila je svoju tvrtku – Intricate Icings Cake Design.

Dizajn koji Rachel stvara kada su u pitanju svadbene torte veoma je individualan i prilagođen. Iz tog razloga, Rachel traži fotografiju haljine, dizajn pozivnica, koje će boje i uzorci prevladavati na vjenčanju, slike svadbenih torti koje vam se sviđaju te sve što ima veze s vizualnim planiranjem vjenčanja. Stoga ne čudi da tortu morate naručiti čak 6 mjeseci unaprijed.

Sve moje torte inspirirane su klijentima. Želim uhvatiti bit vjenčanja u samoj torti kreirajući detalj s vjenčanice ili uspomenu koja ih veže. Svaka torta mora biti i malo umjetničko djelo“, kaže Rachel.

Ova je torta bila pod tolikim pritiskom da se u njoj kristalizirao prekrasan ametist. Ili je to Rachel učinila?  Majstorici za torte i ovaj je zadatak pošao od ruke – ova je torta u potpunosti napravljena od jestivog šećera i biskvita. Svaki bi se geodet u nju zaljubio…