Savršena igračka za vlasnike jahti

| Lifestyle |

"FreeStyle" tobogan za jahte

Tijekom ljeta svi uživamo u morskim radostima i raznim aktivnostima i iako se na prvu čini kako su neke aktivnosti rezervirane samo za djecu, ljeti i oni malo stariji otpuste kočnice i uživaju u dječjim aktivnostima. Surfanje, tube, skijanje na vodi, vožnja na jet skiju, wakeboardanje i vučenje na raznim spravama na napuhavanje oduvijek su bile „it“ ljetne aktivnosti.

Kada ste milijunaš i imate svoju jahtu vjerojatno imate i sve te dodatke kako bi se vi i vaša djeca zabavljali. Poznato je kako vlasnici brodova njeguju određeni nautičarski stil pa su svi najnoviji gadgeti obavezna stvar.

Sada je došla nova savršena ljetna igračka za sve vlasnike jahti koja će vjerojatno do sljedećeg ljeta postati pravi „must“ pa ćemo je viđati i na najvećim jahtama diljem Hrvatske. Radi se ogromnom cool toboganu na napuhavanje s kojeg se spuštate ravno u more. Zaista nam se čini kao odlična zabava.

"FreeStyle" tobogan za jahte
"FreeStyle" tobogan za jahte

Govorimo o jahtama jer nažalost kada imate mali barku ili pak jedrilicu, ovaj tobogan nema smisla jer se bi vaš spust trajao pola sekunde. Naziv ovog zabavnog proizvoda je “The Freestyle Cruiser”, a osmislila ga je kompanija „FreeStyle Slides“. Dizajnom je prilagođen jahtama i moru, a svaki se radi posebno prema narudžbi i mjerama vašeg broda isključivo za vas. Nagib pod kojim padate u more je 45 stupnjeva, a postoje dvije vrste, za brodove visine preko i do 5 metara koji onda ne idu s dodatnim nogama na napuhavanje.

Obe verzije imaju nekoliko mjesta gdje ih drži sidro, a imaju i vlastiti kompresor za napuhavanja i spremanje i sve radi doslovno na gumb tako da čim se usidrite vaš tobogančić je spreman u trenu. Proizvođač nas nije uveselio s informacijom o cijeni ovog zadovoljstva, ali pretpostavljamo da će budući vlasnici ovih tobogana za njih morati izdvojiti pravo malo bogatstvo, barem cijenu jednom malog gradskog autića.

Pogledajte uživanciju na ovoj stvarčici

A ako im ni to nije dovoljno, moći će uživati i u nekoj od drugih igračaka namijenjenih za bogataša nautičare „bez kompasa“ ili s previše novaca. Pa tako si mogu priuštiti i vlastiti otok koji izlazi iz njihovog broda sa samo 35.000$ ili pak svoju plutajuću sjenicu. Tu su i razni trampolini, zanimljivi vodeni kotač i bazen koji se pričvrsti za brod. S obzirom na strah od velikih bijelih psina za koje smo čuli da plivaju Jadranom, ali vam to nitko ne želi reći ovaj posljednji izum nam se najviše sviđa. Kad vaš brod uplovi u neku uvalu, vi izbacite svoj bazenčić u kojem plivate, sve je isto, osim što imate dno od dva metra, a ne veliko crno plavetnilo ispod sebe. Moramo priznati da bi i mi da imamo mogućnosti, vrlo rado bili bogataši s previše novaca.

Bazen dodatak za jahte
Bazen dodatak za jahte