Savjeti da vizualno izgledate mršavije

| Lifestyle |

 

Sezane

Naravno da su zdrava prehrana i redovita tjelovježba najvažniji ako želimo izgledati vitko, ali i pravi izbor odjeće i načina odijevanja može u tome pomoći.

Ljeto je pravi trenutak za donošenje konačnih odluka o borbi s onih nekoliko kilograma viška, koji su posljedica uživanja u nezdravoj hrani i nedostatka fizičke aktivnosti.

Kada je trening tijekom ljetnih dana u pitanju, najefikasniji treninzi su kardio treninzi u prirodi. Brza šetnja pored mora ili jutarnje trčanje na otvorenom osvježit će i pokrenuti cijeli organizam. S obzirom na vrućine, važno je obratiti pažnju na svoj tempo i prilagoditi trening svojim trenutnim mogućnostima.

Instagram/ @toneitupnutrition

Na kalorijskom deficitu poradit ćete i tako što ćete odabirati lagane obroke tijekom cijelog ljeta. Umjesto da želudac opteretite teškom hranom, odaberite svježe sezonsko voće i povrće i uživajte u niskokaloričnim obrok salatama.

Postoje i svojevrsni beauty trikovi koji će vam pomoći izgledati vitkije i prikriti koje kilo viška. Jedan od najvažnijih trikova je odabir frizure. Ako želite izgledati vitkije, izbjegavajte kratku kosu i odlučite se uvijek za ravno ispeglanu dugu kosu koja će izdužiti vaše lice. Ako ste ljubitelj šiški, birajte duže šiške koje će na svojevrstan način predstavljati okvir za vaše lice.

Kada je šminka u pitanju, birajte potpuno neutralne tonove rumenila i bronzera, kako biste vizualno i suptilnim konturama smanjili obujam svog lica. Kada su beauty trikovi u pitanju, preplanuli ten doprinosi vitkom izgledu jer preplanula koža izgleda elastičnije i zategnutije.

Uz trud, pravilnu prehranu, par jednostavnih beauty trikova i naravno širok osmijeh, ovog ljeta ćete na plaži izgledati besprijekorno.