Savjeti da brže prebolite bivšeg

| Lifestyle |

Instagram/ @surfingmanny

Kada se nađete u raljama prekida ljubavne veze, jako je važno uz sebe imati prijatelje, obitelj i plan za nove aktivnosti.

Svaka osoba pojedinačno drukčije doživljava emocije i prekid te nema potrebe ni smisla pitati se kako je vašem partneru nakon prekida. Ne trebate gledati njegove objave na društvenim mrežama i tražiti skrivene poruke ili pokušavati shvatiti kako se on osjeća. Obavezno je prekinuti sav kontakt s bivšim partnerom te ga ne smijete pratiti na društvenim mrežama.

Kada prekinete vezu, imat ćete viška slobodnog vremena te ga je najbolje potrošiti na neki novi hobi ili nešto čime ste se bavili kada ste bili slobodni. Probajte volontirati, idite u teretanu, pišite ili počnite čitati.

Oslonite se na prijatelje, družite se i ne zadržavajte ništa u sebi. Njima možete reći ako ste loše, ako ste tužni ili ako vam bivši partner nedostaje.

Na koncu, nemojte se zalijetati odmah pokušati riješiti sve s bivšim partnerom. Nekada je potrebno da prođe određeno vrijeme, a stručnjaci tvrde da to razdoblje može trajati od jednog mjeseca do godinu dana.