Sarah Jessica Parker odvesti će vas u nezaboravan shopping

| Lifestyle |

Instagram / @sarahjessicaparker

San je postao stvarnost, jer sada možete provesti cijeli dan u druženju i shoppingu sa Sarah Jessicom Parker u gradu koji nikada ne spava uz posebna iznenađenja. 

U New Yorku sada možete otići u kupovinu cipela sa Sarah Jessicom Parker ili Carrie Bradshaw, i ne samo to, zvijezda Seks i grada pripremila je i brojna druga iznenađenja.Posebni paket "Sole of the city with SJP" može se rezervirati putem Airbnba, a obuhvaća nadasve zanimljiv dan.  

Instagram / @sarahjessicaparker

Prvo ćete se naći sa Sarah u poznatoj trgovini Bloomingdale i zajedno otići u kupovinu cipela. Pomoći će vam izabrati one idealne za vas iz svoje kolekcije SPJ Collection. Za vrijeme shoppinga, dobiti ćete savjete iz prve ruke od ove modne ikone u vezi cipela, ali i New Yorka, a nakon toga zajedno ćete se uputiti do Forty Carrotsa gdje ćete uživati u frozen yogurtu i druženju. Kako bi dan završio na spektakularan način inspiriran Seks i gradom, Sarah će vam dati VIP karte za New York City Balet. Dovoljno je da se prisjetimo scene iz popularne serije kada se je Carrie Bradshaw onesvijestila u ružičastoj haljini dizajnera Oscar de la Rente i umjesto na koncertu, završila u McDonald'su. To bi se moglo dogoditi i sretnicima koji će provesti dan sa Sarah, jer uvjereni smo da uzbuđenju neće biti kraja.