Samsung GALAXY S4 konačno stiže u hrvatske trgovine

| Lifestyle |

Samsung Electronics u Hrvatskoj ponosno je predstavio željno iščekivani Samsung GALAXY S4, mobilni telefon nove generacije koji je dizajniran kako bi povezao ljude i obogatio im svakodnevicu. GALAXY S4 je dovoljno pametan da prepoznaje Vaše lice, glas ili pokrete kako bi omogućio upravljanje zaslonom bez potrebe za aktivacijom uz dodir prsta te omogućuje lakše obavljanje zadataka, čineći život jednostavnijim i bezbrižnijim.

Primjerice,‘Air Gesture’ korisnicima omogućuje da promjene glazbeni zapis koji trenutno slušaju tako što će mahnuti rukom iznad zaslona. Značajka ‘Air View’ prikazat će fotografije i poslati elektronsku poštu uz prelazak prsta iznad zaslona. ‘Samsung Smart Pause’ omogućuje kontroliranje zaslona pomoću pogleda.  Tijekom gledanja video zapisa snimka će zastati kad odvratite pogled te se nastaviti kad ponovno pogledate u zaslon

"Samsung GALAXY S 4 idealni je životni suputnik koji se savršeno prilagođava svim životnim stilovima. Brojne inovativne značajke postavile su nove standarde u industriji s kojima će krajnji korisnici biti oduševljeni.“, izjavio je Belizar Zečić, voditelj telekomunikacijskog sektora u zagrebačkoj podružnici tvrtke Samsung Electronics Adriatic.

Prodaja uređaja Samsung GALAXY S4 na globalnoj razini započinje 27. travnja u 10:00 sati. Očekivani početak prodaje u Hrvatskoj predviđen je u istom terminu.