RougeMarin Park novo je it mjesto u Zagrebu

| Lifestyle |

RougMarin Park

U Zagreb je stiglo proljeće, a ono što obilježava zagrebačko proljeće jesu festivali odnosno mjesta za druženje na otvorenom. Još jedno fantastično mjesto za proljetna i ljetna druženja definitivno je RougeMarin Park.
RougeMarin park smjestio se u ulici Frana Folnegovića 5, u šumici pored samog restorana RougeMarin. Mjesto je odlično za ljetna druženja jer pruža utočište od ljetne zagrebačke žege. Odlična je vijest kako će park biti otvoren sve do 18.9.2021. godine.

RougMarin Park

RougeMarin Park je mjesto gdje možete uživati u odličnoj gastro ponudi uz najdraže piće. Park ima široku ponudu cocktaila, piva, ali i odlične hrane. Tako na meniju možete pronaći ukusan burger, spring rolice, tortilje i ostala preukusna jela. Više o samoj ponudi možete saznati ovdje.
Ambijent Parka vrlo je ugodan, a njegovih 2500 kvadrata nudi ponudu za sve. Ljubitelji glazbe uživat će u kvalitetnoj muzici, ljubitelji jela i pila mogu uživati u odličnoj ponudi hrane i pića dok djeca također mogu uživati u bezbrižnom igranju jer postoji kutak baš i za one najmanje. I vaši ljubimci su dobrodošli.

RougMarin Park

RougeMarin Park je ustvari tematski park koji svakih pet tjedana mijenja temu. Tako do 27.05. možete uživati u specijalitetima poznatih chefova jer na repertoaru je Chefs Park. Sljedeća tema je parka jest Gin Park. Za vrijeme trajanja Europskog prvenstva u nogometu RougeMarin Park transformirat će se Euro Park to jest u nogometnu zonu koja će biti idealna za praćenje napetih utakmica. Nakon Eura na redu jest Cocktail park koji će trajati od 12.07. do 18.08. Tema Grill Parka počinje 19.09. i traje do 01.09., a zadnja tema jest pivski tjedan odnosno Beer Park koji traje od 02.09. do 19.09.
Vrata RougeMarin Parka otvoren su svakoga radnog dana od 15 do 22 sata, subotom Park radi od 11 do 22 sata, a nedjeljom od 11 do 20 sati.