Romantično blagdansko vjenčanje na plantaži božićnih drvaca

| Lifestyle |

Donosimo vam fotografije s možda najromantičnijeg božićnog vjenčanja koje smo ikada imali priliku vidjeli. Iako ne obiluje ukrasima Djeda Božićnjaka i lampica te kuglicama, ovo vjenčanje okruženo je božićnim drvcima. A sama priča ovog zaljubljenog para savršeno se uklopila u cijelu atmosferu predivnog i skromnog vjenčanja.

Prije 15 godina, Sarah Vickers i Kiel Patrick, nakon samo nekoliko „spojeva“, zajedno su zasadili su božićno drvce unutar lokalnog drvoreda borova. Prošlog su vikenda upravo tamo i vjenčali – između zasađenih božićnih drvaca u gradu Hope u Rhode Islandu.

Romantično blagdansko vjenčanje na drvoredu božićnih borova

"Ove fotografije prikazuju trenutke za koje tvrdim i znam da sam nikada u životu nisam bio sretniji", piše Patrick. No jedna mu je fotografija posebno draga…"Nasmijao sam se i naglo se ispričao iz cijelog vjenčanja kako bi fotografirao ovu fotografiju. Ona je tu kako bi me uvijek podsjećala na "ovo sam ja kakav uvijek želim biti." Nije ta fotografija snimljena za mene, već zbog nje, jer ona zaslužuje imati najsretnijeg čovjeka na svijetu pored sebe... "

Romantično blagdansko vjenčanje na plantaži božićnih borova