Rolex predstavio novitete na sajmu satova u Baselu

| Lifestyle |

Napokon smo dočekali i taj dan – u Baselu je započeo najpopularniji i najveći sajam satova na svijetu i sve oči su fokusirane na brdo novih modela koje proizvođači satova predstavljaju doslovno svake minute. Kao i svake godine najviše pompe se vrti oko par “lidera” satne industrije. Jedan od najvećih – Rolex je za ovu sezonu predstavio neke novitete, iako pomalo razočaravajuće, ne i nove modele.

Tako je između ostalog Rolex predstavio Oyster Perpetual GMT-Master II 904L Steel koji je zapravo ušminkana verzija već poznatog GMT Mastera II iz 2007 godine. Tako novi model ima novu dvobojnu keramičku Cerachrom lunetu  i GMT kazaljku u modro plavoj boji. Sve ostale karakteristike poput maxi kućišta i brojčanika, 3186 inhouse mehanizma sa GMT komplikacijom, silicijskom nemirnicom i COSC certifikatom, te Oyster metalnog remena sa Oysterlock kopčom su ostale identične modelu iz 2007.

Paralelno sa predstavljanjem novih modela, Rolex je lansirao i novu web stranicu na kojoj možete preko animacije pogledati kako djeluje svaki model na zapešću. Jako zgodna ideja od strane Rolexa i preporučam Vam da skočite na rolex.com kako bi ste vidjeli kako vam favorit izgleda na ruci.