Rođendanski vikend u Shambali

| Lifestyle |

Shamballa

Ovaj vikend, povodom proslave četvrte godišnjice postojanja kluba, Shamballa vam je pripremila rođendanski vikend prepun slavljeničkih elemenata. Osim dobre glazbe spremili su i poklone za svakog gosta te zanimljive goste iznenađenja. Uz team iz organizacije Tooloomeeschka osiguran vam je odličan provod koji svojim gostima osiguravaju warm up party Halloween večeri!

Naziv večerašnje večeri je Bazaar u kojoj Shamballa poklanja damamaplesni nastup by & Robi te njegove plesne partnerice Maje! Uz najveće hitove RnB glazbe plesni podij popuniti će se poklonima koji će biti dostupni za sve goste. Od glazbe, večeras vaš čeka DJ Turkthedj koji će zabavljati posjetitelje najboljom selekcijom RnB/HipHop klupske glazbe, a njegov kolega DJ Ivan Milanović u jutarnjim će satima prebaciti na zabavnu urbanu glazbu.

Shamballa

Ove subote goste će ponovo zabavljati DJ Inav Coste i to uz pratnju DJ Joyce Mercedes. Miss Mercedes koja dolazi iz Amsterdama u glazbenoj industriji je od 1999.godine, te od 2004.godine svira kao resident DJ u klubu Superclub u Amsterdamu.Nakon toga obilazi 48 zemalja, a posljednjih godinu dana sudjeluje na važnijim klubskim eventima diljem Europe. Iako je gostovala u Hrvatskoj već par puta, ovo je njezin prvi posjet Zagrebu. Osim iznimno dobrog izgleda, kategoriziraju je kao odličnog animatora u dodiru s publikom.

Sutra vas očekuje i rođendanska torta te show by Leonardo Iluzionist koji sa svojom partnericom čini noć zanimljivijom te će sve posjetitelje zabavljati na svoje magične načine. Iskakanje iz torte za njega nije nemoguća misija, a svaki će gost dobiti i  poklon.

Svi koji ovaj vikend (petak i subotu) slave rođendan Shamballa uz jednu kupljenu, drugu poklanja gratis.