Razdoblja u životu kada žena definitivno mora biti sama

| Lifestyle |

Prije ili kasnije svi počnu razmišljati o tome da se skrase i da nađu tu jednu osobu s kojom bi proveli život. Prije nego pak krenete u taj put, morate zbilja proživjeti neke trenutke i situacije kako Vam kasnije ne bi bilo žao. Proputujte svijet, završite faks, izlazite, zabavljajte se i nakon takvog perioda života pređite u onaj drugi, ozbiljniji, onaj obiteljski. Mnogima je danas čudno kako se mlade žene ponašaju slobodno, kao i općenito mlađe generacije. U nastavku Vam donosimo tri razdoblja i ključne razloge zašto bi žene u njima trebale biti slobodne i nesputane!

PRVA GODINA FAKULTETA

Iako mnogi odlaze na faks dok su u "sretnim" vezama, vjerujte nam kada Vam kažemo da na prvoj godini fakulteta zbilja nije najsretnija opcija da ste u vezi. Posebice ako još odlazite na studiranje daleko od mjesta odakle dolazite i kad dečka ostavljate samog. Mlada ste osoba koja traži i želi zabavu. Zar  zbilja želite da Vas netko 0-24 terorizira pozivima, porukama, inboxima i kvari Vam doživljaj koji imate samo jednom u životu? 

ZADNJA GODINA FAKULTETA

Ne samo da je ovo godina u kojoj posebno morate paziti za prolaz i uspjeh i ne samo što jedva čekate završiti je, već je ovo godina kada stvarate doživotna prijateljstva, a i godina kada putujete na apsolvensko putovanje. Neki će ovu godinu fakulteta provoditi učeći, neki radeći, ali mjesta za nekakve prevelike ljubavne drame u ovom trenutku nikako nisu poželjne. 

PRVA GODINA RADNOG STAŽA

U prvoj godini posla dojam koji ostavite ispred svojih nadređenih je sve. Vašeg poslodavca zbilja ne zanima ako Vam je srce slomljeno, ako Vam je dečko kreten, ako ste se posvađali ili slično. Tu zbilja trebate dati Vaš maksimum da opravdate povjerenje i to bez drama iz privatnog života.