Prva stvar koju beauty blogeri rade ujutro

| Lifestyle |

Jutarnja rutina beauty blogera

Tipična jutarnja rutina kod većine ljudi je odgoda alarma, još malo drijemanja, shvaćanje da je već prekasno, brzinsko pranje zubi, tuširanje, oblačenje, pregledavanje mailova i slično. Iako bi trebali prve jutarnje trenutke koristiti kao vrijeme za sebe, to može biti meditacija, nekoliko minuta mira, tjelovježba, pravljenje i uživanje u doručku bez pametnog telefona ili računala, radimo upravo suprotno. Evo što poznati beauty blogeri rade kada se probude.

Jutarnja rutina beauty blogera
@stylemba

Sara Azani s Style MBA bloga kaže kako se njena jutarnja rutina promijenila od kada je dobila blizance. Iako nikada nije bila jutarnji tip osobe sada se budi super rano kako bi popila veliku kavu, pročitala novosti i provjerila mail, za to sve joj treba nekih 15 do 20 minuta, a zatim slijede tuširanje i petominutna rutina za njegu lica prije nego započne dan.

Jutarnja rutina beauty blogera
@sophieelkus

Sophie Elkus s Angel Food Style bloga kaže kako njen dan počinje u 7.30 ujutro pod uvjetom da nije na putovanju ili nema jet legg, a najčešće u krevet ide već prije 11 sati navečer. Iako bi htjela biti jedna od onih osoba koje mobitel ostavljaju da se puni u drugoj sobi, to nažalost nije tako i prva stvar kojoj joj je u rukama nakon što otvori oči upravo je mobitel na kojem provjerava e- mailove i Instagram. Voli još nekoliko minuta nakon buđenja uživati u krevetu, a odmah zatim odlazi u kupaonu kako bi se posvetila njezi kože lica. Do 10 sati ujutro nastoji biti gotova s vježbanjem i doručkom koji je najčešće smoothie s biljnim proteinima, borovnicama, bananama, bademovim mlijekom i chia sjemenkama.

Jutarnja rutina beauty blogera
@deepicam

Deepica Mutyala provjerava mobitel još prije nego izađe iz kreveta. Najveća jutarnja motivacija joj je pregledavanje i odgovaranje na poruke koje dobije od svojih pratitelja na svim društvenim mrežama. U zadnje vrijeme se trudi popiti veliku čašu vode čim se probudi, baš po uzoru na njenu mamu koja tvrdi da ima nevjerojatnu kožu zbog količine vode koju pije. Nakon toga doručkuje i posveti nekoliko minuta koži. S obzirom na to da je noćna ptica najveći dio posla radi u večernjim satima kada ima najviše energije, dok vježbanje voli odraditi oko 9 sati ujutro.

Jutarnja rutina beauty blogera
@marianna_hewitt

Marianna Hewitt s bloga Life With Me također prvo provjera svoje društvene mreže i mail, opere zube stavi kremu sa zaštitnim faktorom, napravi smoothie bogat proteinima, vlaknima i bjelančevinama koji je drži sitom sve do ručka. Nakon toga izvodi psa u šetnju i tako započinje dan.

Jutarnja rutina beauty blogera
@shesintheglow

Annie Atkinson koja vodi blog She's in Glow budi se umorna, pere zube i ujutro uzima vitamine i pije puno tekućine. Nakon njege lica pije crnu kavu i bademovo mlijeko te si nakon toga napravi smoothie u koji stavlja sastojke ovisno o raspoloženju, nekad voće, nekad povrće.