Produženo radno vrijeme donosi nove live svirke

| Lifestyle |

Maredo

Nacionalni stožer konačno je epidemiološku situaciju procijenio povoljnijom i produžio je radno vrijeme ugostiteljskih objekata i klubova. Kao što smo imali prilike vidjeti ovaj petak i subotu, ako ne uživo, onda po društvenim mrežama to znači skoro pa povratak starim navikama izlaženja, druženja i zabave. Koncerti, svirke, partiji, veća količina ljudi, ples i sreća preplavili su Instagram i Facebook. Sa starim navikama, vratili su se neki stari programi, ali dobili smo i neke nove. Tako kultni restoran i bar Maredo od ove srijede uvodi svirke popularnog Mate Grgata.

Maredo je u posljednje vrijeme uz određeni food upgrade i proširivanje menija i na morski, doživio staru popularnost kada je bilo nemoguće dobiti stol. Uz navedene novosti definitivno ide izvođač kao što je tenor Mate Grgat koji pjeva božanstveno, a publika ga naprosto obožava što pokazuju i njegovi rasprodani koncerti u Lisinskom.

Mate Grgat

Mate Grgat & band će od ove srijede nastupati u Maredu, a vi i vaše društvo ćete pritom moći uživati u odličnom grillu, svima omiljenim mazalicama, ali i vrhunskoj ribi i ribljim specijalitetima.

Svoje mjesto možete rezervirati na 099/4574000 i uživajte u starom normalnom. Maredo u svom programu ima live svirke i četvrtkom kada svira Miki tribute band te vikendom, odnosno petkom i subotom kada svira Maredo band.