Problemi koje svi imamo tijekom pijanog seksa

| Lifestyle |

Seks nikome nije stran pojam, a svi mi i maštamo o raznoraznim seks pozama i izvedbama istog. Mnogi od nas  su vodili ljubav u svakakvim stanjima, a mi vam donosimo probleme s kojima se susreću svi koji su se seksali pijani!

Sex pred drugima
Ništa novo, ništa staro. Ovo ste vjerojatno svi pomislili mnogo puta, a neki od vas i isprobali. Radilo li se o boravku prijatelja ili o zadnjem sjedištu taksija uspaljenog vozača.

Samo ležanje kao mrtav
Trenutak kada ste toliko intoksirani da ni ne osjećate ništa, a vjerujemo da ste mnogi od vas to i doživjeli. Ležanje, kao odmor i netko se samo nabija na vas ili u vas.

Popikavanje
Pokušavate se seksati, ali konstantno se popiknete na svaku sitnicu oko vas, ali i vlastitu odjeću. Dovedete se toliko do ruba živaca da na kraju i odustanete.

Pijane poruke
Najgori dio mnogima. Nekima čak ni ponašanje nije problem, koliko poruke koje ste slali u tom stanju. Drugog dana sa strahom gledate u  mobitel i ne vjerujete što ste sve slali.

Pronalazak klitorisa
Ni kompas ni GPS vam ne mogu tada pomoći jer ne vidite od količine promila.

Pričanje prostota za vrijeme seksa
Muškarci ovaj dio posebno vole. Možda neke žene i pali tolika količina odvratnih riječi tijekom seksa, ali neke odbija. Ono što morate znati je da muškarci to vole i osjećaju se kao vaši vladari.

Nekorištenje kondoma
Čuvajte se, pazite se! Kasnije bi vam moglo biti žao, ali ruku na srce, u takvom stanju malo tko se sjeti kondoma i da ga još navlači je znanstvena fantastika.

Nekorištenje lubrikanta
Ovo se posebno odnosi na one koji  vole analni seks i  moraju dosta paziti, ali ponovno, kada ste pijani tko bi se sjetio lubrikanata ili vazelina.