Priroda kao lijek i snaga ženske probuđene energije

| Lifestyle |

Natali Križan
Natali Križan

 U prekrasnom San Canzian resort-u u srcu Istre, priprema se jedan zaista poseban i drugačiji ženski retreat. Od svih yoga retreatova koji se zadnjih godina nude, ovaj obraća pažnju na Art of resting – One with the nature gdje će posjetitelji imati priliku holistički provesti pet punih dana u odmoru, povezivanju s majkom prirodom i njena 4 elementa; vatrom, zrakom, zemljom i vodom, uz to se dobro zabaviti, ženstvenim pokretima baziranima na elementima prirode i njihovi iscjeljujućim svojstvima izbaciti sakupljenje emocije, meditirati uz izlazak sunca,  pozdraviti sunce u zalazak, uroniti u sebe i naučiti se potpuno prepustiti i zaista voljeti, onakvima kakve jeste.

San Canzian
San Canzian

Retreat je osmislila i vodi Natali Križan, life coach od Tony Robbinsa, privatna fitness trenerica i holistička mentorica koje već dugi niz godina radi sa ženama diljem svijeta na poboljšanju kvalitete života. Prolazeći kroz svoj vlastiti bolni proces buđenja unazad nekoliko godina, Natali se vratila samoj sebi upravo kroz ovakav holistički pristup koji nudi i posjetiteljima.

San Canzian
San Canzian

“Kao žene imamo naslijeđeni dar povezivanja s majkom prirodom. Na mnogo načina, ženstvenost i priroda dijele slične kvalitete. Priroda je oduvijek bila mjesto gdje se žene okupljaju, liječe i povezuju. Kada smo zajedno, možemo čuda i tu našu probuđenu unutarnju snagu i svjetlost dijeliti sa svima oko sebe. U stresnom životu naprosto zaboravimo tko smo i udaljimo se od naše prave esencije. Holističkim pristupom gdje njegujemo sva tri neodvojiva dijela našeg bića – tijelo, um i duh možemo postići i probuditi naš potpuni istinski potencijal ženske boginje. Želim potaknuti žene da pronađu i prihvate ovu iscjeljujuću duboku vezu s majkom prirodom, odakle svi dolazimo i uvijek smo dio nje. Želim im pomoći da otpuste sve što ih tišti i u potpunosti prihvate svaki dio sebe. Želim da uživaju i da shvate da to zaslužuju." - kaže Natali te nastavlja: "Povežite se s majkom prirodom dok liječite svoje emocije, zagrlite svoje božansko žensko tijelo s četiri elementa i jednostavno uživajte u umjetnosti odmora".

Retreat je zamišljen na način da se svaki dan posveti jednom elementu prirode; od vatre do vode. Zadnji – peti dan žene će uronit u sva četiti elementa zajedno te povezivanjem sa energijom svakog elementa kroz divne ženstvene pokrete duboko osjetiti vlastito tijelo i istinski prigrliti svaku emociju. Vatra je kreacija, strast, buđenje vatrene shakti energije koja je često uspavana u ženama. Zrak je transperentna komunikacija, pokret, focus i akcija. Zemlja je briga o sebi, postavljanje zdravih granica, punjenje snagom dok je voda protočnost, slušanje svojih emocija, ranjivost, iscijelivanje, prepuštanje i povjerenje. Sad još zamislite kada svjesno uključite pokret kroz svaki element kakva je to ljepota.

San Canzian
San Canzian

Polaznice retreata odmarat će, uživat u buđenju svih čula za tijelo i duh, vrhunskim gastronomskim ponudama San Canziana, odmaranju uz bazen, sunčanju, ceremonijama s vatrom, vrhunskom smještaju, osjećati miris lavande, maslina, slušati tišinu i glas naše vlastite duše. Bit će okruženi draguljima netaknute prirode i probuditi zahvalnost u svemu što nudi. Natali kaže da je upravo zato izabrala San Canzian jer je majka priroda tamo sretna, a i sama je bila čudnovato vođena nekim neobjašnjivim pozivom upravo u San Canzian te dodala: "Kada smo fizički, mentalno i duhovno usklađeni i živimo svoju autentičnu istinu iz srca, sve se odjednom posloži, a još kada nam priroda u tome pomogne, dozvolite sebi da svaki dan živite čuda”

Retreat se održava od 15. – 20. svibnja 2022 godine, na engleskom i hrvatskom jeziku. Smještaj je ponuđen u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama te su mjesta limitirana.

Više informacija i rezervacije na https://nataliekrizan.com/the-art-of-resting/

Lokacija: https://san-canzian.hr/