Princ Harry je muškarac godine

| Lifestyle |

Princ Harry

Iako je pojavljivanje Princa Harrya u ne tako rojalnim pozama preplavilo internet, čini nam se kako je Harry popularniji nego ikad. Uostalom, zašto i ne bi bio, nije gola stražnjica nešto čega se treba sramiti.

Istraživanje je pokazalo da čak 59% ispitanika ima bolje mišljenje o njemu nakon nedavnog skandala i njegove gole stražnjice koja je obišla svijeta. Čini se kako narod smatra da je ovaj 28-godišnjak pokazao kako ima dušu i šarma te kako je unatoč kraljevskoj krvi, običan mladić. Iako se oni s tim ne bi složili, kraljevskoj obitelji je konačno krenulo, nakon golih Harryjevih, Kateinih i Williamovih fotografija koje su preplavile svjetske medije, popularnost im raste. Gola Kate kao i goli Harry pridobili su vojsku obožavatelja diljem svijeta koja se u znak podrške golim pripadnicima kraljevske obitelji i sama fotografira u obnaženom izdanju.

Odluka britanskog Tatlera da Princa Harrya proglasi muškarcem godine nama je izuzetno simpatična jer nam se čini kako je ove godine Harry definitivno postao pravi muškarac koji se više ne boji čak ni svoje bake, „čelične“ i stroge Elizabete.

Unatoč ovom obnaženom pohodu članova kraljevske obitelji, Princ Harry nam se s naslovnice smiješi u čednom, vojničkom i pomalo sanjivom izdanju. Ne znamo pokušava li Tatler ovom naslovnicom popeglati Harryjev imidž ili je jako cool i zaista smatra Harrya muškarcem godine. "Dirty Harry" definitivno je netko s kime se poigrale žene diljem svijeta te ga s radošću čekamo ponovo u nekom ne tako čednom izdanju, a do tada uživati ćemo u njegovim plavim očima na ovoj ozbiljnoj fotografiji.