Pridružite se akciji djeca Hrvatske za djecu Klaićeve bolnice - Zaželim ti osmijeh

| Lifestyle |

Bliži se jedan od djeci najomiljenijih dana, dan svetoga Nikole ili kako ga zovemo Nikolinje! Uskoro će mališani marljivo laštiti čizmice pitajući se kakve će darove u njima pronaći na jutro 6. prosinca i ove 2020. godine!

PRIDRUŽITE SE AKCIJI ŽELIM TI OSMIJEH KROZ SVOJE ŽELJE KOJE ĆE DOĆI U KLAIĆEVU

Sva djeca već znaju za čarobni Grad svetog Nikole koji se održavao 5 godina zaredom u Zagrebu, ali s obzirom na pandemiju koja vlada ove se godine ovo bajkovito događanje odgađa za neka bolja vremena, a Nikolinje će se obilježiti onako kako nam to prilike dozvoljavaju.

AKCIJA DARIVANJA MALENIH PACIJENTA KLINIKE ZA DJEČJE BOLESTI ZAGREB - KLAIĆEVA

Kako je uvijek bitno prisjetiti se i onih koji tijekom nadolazećih praznika ne mogu biti u toplini svoga doma i darove pronaći u ulaštenim čizmicama na svom prozoru, ekipa Wish Mama je odlučila Nikolinje dovesti k njima. Zato će, kako i svake godine do sada, darivati mališane prigodnim poklonima koje će im donijeti Nikola.

A kako se ove godine djeca ne mogu zabaviti i radovati u Gradu svetog Nikole pozvali su ih da se pridruže sa svojim dobrim željama i uključe u akciju Želim ti osmjeh.

DJECA HRVATSKE ZA DJECU KLAIĆEVE BOLNICE

Kako bi još više oplemenili darivanje malenih pacijenta u Klaićevoj bolnici uoči dana svetoga Nikole, osim darovima zasigurno će ih još dodatno obradovati vašim lijepim radovima na kojima možete iskazati svoje dobre blagdanske želje. Pridružite se akciji Želim ti osmijeh i pošaljite svoj uradak.

Ove godine, uz već pripremljene darove, malenim pacijentima žele darovati lijepe poruke i crteže njihovih vršnjaka, nešto čime će im pokazati da mislimo na njih, da im želimo brzo ozdravljenje te da i oni osjete blagdansku čaroliju i toplinu adventa. Jednostavno, žele im izmamiti osmijeh. Ne sumnjamo da već znate kakav bi vas dar najviše razveselio. No, što biste poželjeli dječici koja blagdanske dane, umjesto u toplini svoga doma i obitelji, provode u bolničkim krevetima? Nacrtajte i/ili napišite lijepe želje za malene pacijente, a vas čeka lijepo iznenađenje.

Pokažimo im da mislimo na njih i da želimo da i oni osjete radost adventa. Sigurni smo da će im vaše tople poruke i crteži uljepšati dane provedene na liječenju.  Vjerujemo da će nam svima najljepši dar za naš trud biti njihovi osmijesi i saznanje da smo im uljepšali bolničku svakodnevicu. Možete se koristiti drvenim bojicama, flomasterima, pastelama, kolažom ... Fotografirajte svoje radove i pošaljite nam ih e-mailom na adresu:vlener@mgz.hr do nedjelje, 29. studenoga 2020.

Molimo da uz fotografiju svog rada s lijepim željama navedete ime i prezime te dob malog autora. Na e-mail adrese s kojih će nam radovi pristizati, poslat ćemo zahvalnice. Radujemo se vašem sudjelovanju i pristiglim crtežima!

Kako bi na sudjelovanju i želji da usreći malene pacijente zahvalili baš svakom djetetu koje pošalje svoj rad, svima koji se uključe e-mailom će poslati posebnu zahvalnicu za sudjelovanje, koja će biti lijepa uspomena svakom djetetu. Jer, sigurni smo, svaki će dječji rad i lijepa želja doista uljepšati dan i izmamiti osmijeh na lice nekom malenom pacijentu!

Radovi će biti izloženi u Klinici za dječje bolesti Zagreb - Klaićeva te ćemo tako svi zajedno barem malo oplemeniti blagdanske dane malih pacijenata na liječenju.

Kako ovu akciju Wish mama portal radi u suradnji sa svojim partnerom Muzejem grada Zagreba uz posebnu zahvalnicu za sudjelovanje, koje će dobiti svako dijete koje je poslalo svoj uradak, svakom djetetu daruju i obilazak Muzeja grada Zagreba, uz obveznu pratnju roditelja, koji možete iskoristiti sve do kraja veljače 2021. godine.