Prekrasne oskarovske fotografije s Vanity Fair after partyja!

| Lifestyle |

Elizabeth Banks

Ako ste mislili da su zvijezde za Oscare bile dobro obučene, čekajte dok vidite haljine s aftera! Jedna stvar koja nas veseli više od same ceremonije su svakako after partyji koji slijede nakon dodjele Oscara. Jedan od najpopularnijih je onaj u organizaciji poznatog američkog časopisa Vanity Faira. Osim poznatih glumačkih lica, na afteru su se pojavile i mnoge manekenke i pjevačice, kao i mnogi divni poznati parovi.

Mark Seliger, poznati fotograf koji između ostaloga radi i naslovnice Rolling Stonea, GQ-a i Vanity Faira, udružio se s Instagramom i napravio seriju bezvremenskih fotografija zvijezda na afteru Oscara. Mark Seliger je zajedno s timom iz Vanity Faira osmislio poseban set samo za ovu priliku – istrošeni zidovi i vintage namještaj stvorili su svečanu atmosferu u koju su se zvijezde s crvenog tepiha savršeno uklopile.

Kerry Washington, Chris Rock, Elizabeth Banks
Kerry Washington, Chris Rock, Elizabeth Banks

Pozirali su mu Jessica Alba, Sofia Vergara, Jessica Biel i Justin Timberlake i mnogi drugi, no nama se ipak najviše sviđa fotografija pjevačice Lady Gage. Pogledajte ih u galeriji i prosudite sami.