Poznate mame u akciji za rast nataliteta

| Lifestyle |

S obzirom na negativni prirodni prirast s kojim se suočavamo svake godine, ovaj vikend je u sklopu 9.Dječjeg sajma u Areni Zagreb održana akcija promocije roditeljstva kojom se skreće pozornost na nizak natalitet u Republici Hrvatskoj pod nazivom „Dijete je najveći dar“.

Biti mama najljepša je i najvažnija stvar na svijetu, a to jako dobro znaju i mnoge poznate mame koje su podržale akciju sa svojom djecom. Neke od njih su Iva Balaban sa Tashom, Ivanom i Tessom, Antonija Stupar Jurkin sa kćerkom Paolom,  Nina Slamić Gudeljević sa Šimunom, Lucijom i Antom, Ivana Delač Đolo sa sinom Noom, Ines Preindl sa sinom Vitom,  Ana Miščević sa sinom Milom, Nives Polovina Barun sa sinom Nikolom, Dina Štern sa sinovima Nikolom, Karlom i Vitom te Damir Hoyka sa djevojkom Alenkom s kojom za nepunih mjesec dana očekuje rođenje blizanaca .

Iva Balaban kao nova ambasadorica Dječjeg sajma zajedno s direktoricom sajma Majom Kojundžić predala je donaciju vrijednu 25.000 kn „Udruzi Centar za nerođen život - Betlehem“  koja skrbi za trudnice i djecu, njih oko 400.  Akciju „Stotine darova za stotine osmijeha“ pomogle su i tvrtke izlagači na sajmu s kozmetikom, hranom i trudničkom odjećom, ali i posjetitelji te poznate mame koje su donirale igračke i odjeću koje su njihova djeca prerasla. Iz udruge „Moderna Hrvatska“ koja je i suorganizator Dječjeg sajma zahvalili su svima koji su se odazvali i pomogli potrebitima.

Nadamo se da će ovogodišnja akcija „Dijete je najveći dar“ pomoći u zaustavljanju negativnog prirodnog prirasta i da ćemo već iduće godine čitati o većem broju rođene djece u Hrvatskoj. U svakom slučaju, bravo za ove poznate mame!