Povoljne dioptrijske naočale istančanog dizajna

| Lifestyle |

Frames

Inovativni brend Frames,koji stoji iza prve hrvatske digitalne platforme za kupovinu dioptrijskih naočala framespage.com, najavio je svoju novu kampanju nazvanu No labels, just frames. U kampanji sudjeluju domaća lica poznata po istančanom ukusu: arhitektica Boška Bahtijarević, dizajner Nenad Dević, mlada kiparica Adela Mesić, model Ana Stanković.

Svakom licu odgovaraju drugačiji okviri i upravo je to ono što ova kampanja ističe - važno je odabrati odgovarajući i kvalitetan okvir, izvrsna stakla u individualnoj dioptriji, a marka na okviru zapravo i nije važna. Upravo to pokazuju zaštitna lica ove kampanje. Svatko nosi modele koji mu savršeno pristaju, svi gledaju kroz kvalitetna stakla i svi imaju više pari naočala, uključujući i sunčane, u individualnoj dioptriji.

Frames je u posljednjih par godina promijenio način na koji kupujemo dioptrijske naočale, a popularni je modni dodatak odavno prestao biti samo pomagalo za bolji vid. Frames nudi kvalitetne dioptrijske naočale za cijenu koju nikad ranije nije bilo moguće dobiti, uz kraće vrijeme čekanja na izradu i manje uloženog truda u pronalazak odgovarajućeg modela.

Već za 199 kuna i u samo dva do sedam dana, moguće je naručiti kvalitetne dioptrijske naočale i dobiti ih na kućnu adresu. Usto, Frames nudi besplatan pregled vida, narudžbu naočala online ili u optikama Optotim i opciju povrata unutar 15 dana ako naočale ipak ne odgovaraju. Jednom kada otkriju koji im modeli sjajno stoje, obožavatelji Framesica mogu naručiti i sunčane naočale sa svojom dioptrijom. 

Frames

"To je proizvod kakav i sami želimo koristiti i usluga prilagođena kupcu: radimo kvalitetne naočale koje ne koštaju bogatstvo. Zašto bi kvalitetne naočale morale biti toliko skupe da si možemo priuštiti samo jedne? Ne nosimo svaki dan niti istu odjeću. Osim toga, htjeli smo ponuditi i puno bržu uslugu jer ni mi ne bismo željeli tjednima čekati svoje nove naočale", rekla je Dora Plišić, osnivačica brenda Frames.

Frames naočale dolaze s kvalitetnim naočalnim lećama osječkog laboratorija Dea Lens, u individualnoj dioptriji kupca, koje se visokom kvalitetom i fer cijenom uklapaju u Framesovu politiku. Te su leće jednako tanke, jednako lagane, jednako prozirne kao i leće svih ostalih kvalitetnih proizvođača i dolaze s dvogodišnjom garancijom.

Kod Framesa oduševljava to što su standardne dioptrijske naočalne leće već uključene u cijenu naočala, čak i onu najnižu od 199 kuna. Uz Frames okvire dostupne su i  tanje leće primjerene većim dioptrijama, kao i dodatni slojevi zaštite. Ove naočale je moguće naručiti online i već za nekoliko dana stižu na kućnu adresu, a dovoljno je samo upisati sve podatke o dioptriji ili učitati nalaze. Osim toga, naočale je moguće isprobati i u optikama Optotim koje nude i besplatan pregled vida.

Framesice se mogu razgledati i naručiti online na framespage.comili fizički isprobati i naručiti u optikama Optotim i Lens.