Pound trening koji sagorjeva 900 kalorija

| Lifestyle |

Instagram / @poundfit

Pound Fitness postaje novi svjetski hit trening za cijelo tijelo. 

Zumba je mješavina aerobika i latino plesova, a nadolazeći glavni trend koji stiže iz Amerike i već osvaja svjetske fitness dvorane je Pound Fitness. Pound je nova vrsta treninga snage s kojom se sagorijeva i do 900 kalorija na sat, usporedno sa Zumbom s kojom ćete izgubiti između 400 do 600 kalorija.

Pound u direktnom prijevodu s engleskog jezika znači udaranje ili bubnjanja. Ovo ime nije slučajnost. Pound Fitness inspiriran je bubnjanjem na kojem ćete bubnjati s posebnim štapovima i pravilnim ritmom. Zrak i tlo postaju vaši bubnjevi.

Fun Workout Trend: Pound | NewBeauty Body

Kroz konstantno bubnjanje u kombinaciji s aerobnim, kardio i pilates vježbama, trenirat ćete cijelu muskulaturu. Pound je iz tog razloga učinkovit trening cijelog tijela. Rezultat će biti utegnute ruke, ravni i savršeno istrenirani trbuh, kao i podignuta stražnjica. Neobični pokreti također jačaju i mišiće donjeg tijela što će vašu siluetu učiniti još vitkijom. Pound Fitness trenira i vašu izdržljivost i ritam, a dodatni plus je što je pound trening pravi kalorijski ubojica.

Instagram / @poundfit