Posjetite najljepšu božićnu bajku u centru Zagreba

| Lifestyle |

S otvaranjem adventa i paljenjem lampica ovog vikenda otvorena je i najljepša božićna bajka u samom centru Zagreba. Santa&Co by Shank nalazi se u Tkalčićevoj ulici ( Tkalčićeva 65 ), a radi se o adventskoj pop-up verziji Shank kućice, koja je za ovu prigodu uredila cijelu kuću djeda Božićnjaka.

Božićna bajka Santa&Co

Osim predivnog Instagramskog uređenja eksterijera, koji je prepun handmade ukrasa orašara te gingerbread keksića, veliki je hit i foto kutak s velikim plišanim medvjedom od 2 metra, ali ono što će zasigurno zapeti za oko svakom prolazniku i posjetitelju su veliki plišani medvjedići koji vise s prozora cijele zgrade.

Božićna bajka Santa&Co

Santa&Co božićna bajka idealna je za cijelu obitelj, jer im svaki vikend u posjet dolazi Djed Božićnjak s darovima za djecu.

Božićna bajka Santa&Co

Što se tiče gastronomske ponude, Santa&Co ima prefine kobasice s topljenim sirom, prženim lukom te jedan moderniji i zanimljiviji twist klasične adventske kobasice - pekarski krumpir s narezanom domaćom dimljenom kobasicom. Od slatkog u ponudi imaju svima omiljene fritule, ali i odlične Bubble Waffle s okusom Rafaela, Kinder Buena i Orea.

Božićna bajka Santa&Co

Santa&Co zna kako zagrijati sva žedna nepca pa su u svoju ponudu uvrstili i razne tople koktele, poput onog s Antique Pelinom kao glavnim sastojkom, ili vrućeg gina. Osim koktela, zagrijat će vas i njihove hot rakije, ali punč te kuhano vino.

Božićna bajka Santa&Co
Božićna bajka Santa&Co

Ova božićna čarolija traje do 1.1. tako da preporučujemo da što prije posjetite ovu nezaobilaznu adventsku destinaciju.