Poruke koje ne smijete slati bivšem

| Lifestyle |

Instagram/ @negin_mirsalehi

Nakon prekida izbjegavajte slati bivšima poruke pune emocija. Sve to vam se kasnije može vratiti na jako ružan način, a kajanje koje ćete osjetiti ako se situacija ne odigra kako ste očekivali će vas teško proći.

Donosimo vam 3 najčešće poruke koje ljudi šalju bivšima, a ne bi trebali:

Nedostaješ mi
Prije nego pošaljete poruku "Nedostaješ mi" razmislite nedostaje li vam stvarno vaš bivši ili ste samo usamljeni i niste navikli biti sami. Nedostaješ mi je jako zbunjujuća poruka, posebice poslije prekida. To je klasična situacija koja pokreće neki oblik veze za koju niste ni sigurni da je želite, ali je tu samo da se ne bi osjećali usamljeno.

Voljela bih da možemo popričati
Ako želite porazgovarati o vašem odnosu, nemojte to raditi preko poruka. Radije se dogovorite za kavu i popričajte s njim uživo. Iako je lakše neke stvari napisati u poruci, nemojte to raditi. Ako nešto ne možete reći uživo, nemojte to govoriti nikako.

Započinjanje svađa i vrijeđanje
Nemojte se zalijetati s uvredama i ružnim porukama, posebice ako je u pitanju kritiziranje bivšeg partnera. Nemojte slati šalju ništa što bi vas kasnije moglo proganjati ili čega bi ih kasnije moglo biti sram. Nikad ne treba slati ništa što bi vam moglo naštetiti. Vaši bivši mogu loše stvari iskoristiti protiv vas ili ih pokazati obitelji i prijateljima.